6'NCI GOLÜNÜ ATTI

Bursaspor'un formda yıldızı Pablo Martin Batalla, Galatasaray filelerini havalandırarak gollerine devam etti. Yeşil beyazlı takımın 2012 yılında Süper Lig'de oynadığı Kayserispor ve Mersin İdmanyurdu maçlarında birer gol atan Arjantinli futbolcu, İnönü Stadı'nda Beşiktaş filelerini de havalandırmayı başarırken, Sivasspor karşılaşmasında attığı penaltı golünün ardından dünkü Galatasaray maçında galibiyeti getiren golü atmasıyla gol sayısını 6'ya yükseltti.

PİNTO: ÇOK GARİP BİR DUYGUYDU

Bursaspor'un yeni golcüsü Pinto, stat atmosferini ve Galatasaray galibiyetini yorumladı. Pinto, "Benim için çok garip bir duyguydu. Kadın ve çocuklarla dolu bir statta ilk defa böyle bir maça çıktım. Yeni öğrenmiştim cezalı olduğumuzu. Çok iyi bir duygu. Destek veren herkese teşekkür ediyorum. Çok önemli bir galibiyet oldu bizim için. Daha önceki maçlarda da kazanabilirdik ama yediğimiz şanssız goller bizim için puan kaybı oldu. Maça çok istekli çıktık, galibiyet için çıktık ve onu da aldık" diye konuştu. STEPANOV HASTANEYE KALDIRILDI

Bursaspor'da savunma oyuncusu Milan Stephanov, başına aldığı darbe sonucunda kısa süreli tedavisinin ardından oyuna devam edemeyeceği anlaşıldı ve 82. dakikada yerini Ömer Erdoğan'a bıraktı. Oyundan alınmasının ardından Sırp oyuncu, beyin travması şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. Stepanov'un kontrollerinin ardından sağlığının iyi olduğu öğrenildi.


EK(İA/Aİ)