Deplasmanda Trabzonspor karşısında önemli bir galibiyet elde ettiklerini, uzun süredir kazanamama şanssızlığına da son verdiklerini belirten Batalla, kulübün televizyonuna yaptığı açıklamada, "Gol atarak takıma destek sağlayınca daha çok mutlu oluyorum. Ancak tek başıma oynamıyorum. Takım arkadaşlarımı da kutluyorum. Takımda sadece gol atmak önemli değil. Takım olarak başarıyı ortaya koymak da önemli" dedi. Ligin ilk yarısını iyi bir yerde tamamlamak istediklerini belirten Batalla, şöyle devam etti:

"PUAN FARKINI AZALTTIK"

"Aradaki puan farkını azalttık. Ligde kimin ne yapacağı belli olmuyor. Sadece kazanmamız yetmiyor. Rakiplerimizin durumu da önemli. Önümüzdeki maçları da alıp üst sıralara çıkarsak, ilk yarıyı iyi yerde bitiririz. Önemli olan daha fazla çaba sarfetmemiz."

"BELLUSCHİ ÇABUK ALIŞTI"

Takımın diğer Arjantinli orta saha oyuncusu Belluschi'nin de yeşil beyazlı takıma çabuk uyum sağladığını ifade eden Batalla, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Belluschi takıma çok çabuk adapte oldu. İleriki maçlarda daha da iyi olacağını düşünüyorum. Aramızdaki uyum da çok iyi."


EK(İA/AÖ)