"HEDEF BELİRLEMEDİM"

Batalla, Avusturya kampında DHA'nın (Doğan Haber Ajansı) sorularına cevap verdi. Futbolun çok değişik bir meslek olduğunu ifade eden orta saha oyuncusu Batalla, her an herşeyin olabileceğini ifade etti. İleriki yıllar için hedef belirlemediğini söyleyen Batalla, şöyle devam etti:

"TARAFTARIN SEVGİSİ BENİ ETKİLİYOR"

"Bunu her zaman söylüyorum. Bursaspor'la 2 yıl daha sözleşmem var. Daha ileriki yıllarda ne olur bilemem. Devam etmem istenirse, devam ederim. Taraftarın bana duyduğu sevgi beni çok etkiliyor. Benim ve ailemin önceliği Bursa. Eğer bir gün yurtdışından bir teklif alırsam, bunu önce ailemle görüşeceğim. O zaman hedef koyacağız."

"HİÇ KİMSEYLE GÖRÜŞMEDİM"

Bursaspor'a imza attığından beri hiçbir takımla görüşmediği açıklayan Batalla, "Görüşme ihtiyacı duymadım. Çünkü burada çok mutluyum. Bursaspor'da kalmak istiyorum" diye konuştu.

"PİNTO ÇABUK ALIŞTI"

Yeşil beyazlı takımın Şilili golcüsü Pinto ile çok iyi anlaştıklarını vurgulayan Batalla, "Pinto Bursaspor gibi çok büyük bir takıma geldi. O da bunun farkında. Alışması çabuk oldu. Pinto'yu diğer forvetlerden ayıran özellik, kendi içgüdülerine göre hareket etmesi. Bu da ona ayrı bir özellik katıyor" dedi.

"DESTEKLERİNE DEVAM ETSİNLER"

Taraftarını da öven Batalla, "Cok coşkulular. Bana çok iyi davrandılar ve her zaman desteklediler. Son 3 sezonda yaşadıklarımdan dolayı kendimi hiç bu kadar iyi hissetmemiştim. Taraftarımızın takıma ve bana olan destekleri devam etsin" diye konuştu.

"ŞAMPİYON OLDUĞUMUZ BEŞİKTAŞ MAÇINI UNUTAMIYORUM"

Bursaspor'da hiç unutamadığı maçın şampiyon oldukları sezonun son karşılaşmasında oynadıkları Beşiktaş mlüsabakası oldruğunu açıklayan Batalla, açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Hiç unutamayacağım bir karşılaşmaydı. Son maçtı ve Beşiktaş'la oynuyorduk. Karşılaşma bittiği zaman benim için çok büyük bir sevinç oldu. İlk başlarda ne yapacağımı bilemedim. Hayatım boyunca hiç unutmayacağım."

"ERTUĞRUL SAĞLAM BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ"

Batalla, "Ertuğrul Sağlam deyince aklına ilk gelen nedir?" sorusuna ise, "Bursaspor'da 3 sezondur kendisi ve futbolcularıyla yakaladığı birliktelik. Bu bizim için çok önemli. Başarı bu sayede geliyor" cevabını verdi.