"SORUMLULUĞUM VAR"

Taraftarın ilgi ve sevgisinin kendisini mutlu ettiğini ve sorumluluk yüklediğini belirten Batalla, "Oynadığım tüm maçlarda elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Taraftarın sevgisi sorumluluk veriyor. Ben de bu sorumluluğun karşılığını vermek istiyorum" diye konuştu. Ligde 5 gole ulaşan Batalla, gol hedefiyle ilgili soruya şu karşılığı verdi:

"SAYILARLA ARAM İYİ DEĞİL"

"Benim sayılarla aram iyi değil. Sayı vermek istemiyorum. Fırsat bulduğum sürece gol atmaya devam edeceğim. Gol atmak, her futbolcu için iyi bir duygu. Ama verdiğim paslar gol oluyorsa, bu da beni mutlu ediyor."

"BURSASPOR'DA MUTLUYUM"

Bursa'da ve Bursaspor'da mutlu olduğunu belirten Batalla, "Bursaspor'da mutluyum. Sözleşmemin sonuna kadar da burada kalacağım. Futbol değişik bir şey. Bazen belli olmuyor ama sözleşmemin bitmesinin ardından kalmam gerekiyorsa da kalırım" dedi.

"İLK DEFA DUYDUM"

Geçtiğimiz günlerde Arjantin'de bir radyonun Galatasaray'a transfer olacağını iddia ettiğirni belirten Batalla, bu konuda, "Ben de ilk defa duyuyorum. Bana böyle bir şey iletilmedi" diye konuştu. Türkiye'den başka takımdan teklif alıp almadığı konusuna da açıklık getiren Batalla, "Böyle şeylerden hoşlanmıyorum. Sözleşmem devam ediyor ve Bursaspor'la devam etmek istiyorum" dedi.

"HERKESLE İYİ ANLAŞIYORUM"

Takımda en çok kiminle anlaştığı yönündeki soruya da cevap veren Batalla, "Benim şansım takımdaki futbolcuların hepsiyle iyi anlaşmam. Dil farkı olsa da herkesle anlaşıyorum. Benim dilimi konuşan Basser, Pinto, Belluschi ve Vederson ile aram çok iyi" diye konuştu.

"BELLUSCHİ KATKI SAĞLADI"

Arjantinli orta saha oyuncusu Fernando Belluschi'nin takıma katkı sağladığını da sözlerine ekleyen Batalla, "Belluschi'nin gelmesi, takıma çok büyük katkı sağladı. Oynadığı pozisyon bizim ihtiyacımız olan pozisyondu. Kaliteli futbolcu ve takıma daha da destek sağlayacak" dedi. Yeşil beyazlı takımın inişli çıkıxşlı performansını da değerlendiren Batalla, bu konuda şöyle konuştu:

"ÇOK ÇALIŞIYORUZ"

"Takım olarak çok çalışıyoruz. Tüm maçlara kazanmak için çıkıyoruz. Ama bazı maçlarda istediğimiz oyunu sergileyemiyoruz. Sergileyince de istediğimiz sonucu alamıyoruz. İnişler ve çıkışlar oluyor, ama biz çalışmaya devam edip önümüzdeki maçlarda iyi sonuçlar almak istiyoruz."

"BEN PROFESYONELİM"

İlk 11'de oynamayı her zaman tercih ettiğini de belirten Batalla, son olarak şunları söyledi:

"Ben oynamayı tercih ederim. Teknik heyet, bu yıl beni maçlarda 90 dakika oynatıyor. Yedek girdiğim zaman, ya da oyundan çıkartıldığım zaman surat asma, ya da üzülme gibi bir tepki göstermem. Ben profesyonel futbolcuyum ve görevimi yaparım. Oyuna son 10 dakika da girsem en iyi şekilde temsil etmeye çalışırım."


EK(CE/AÖ) FOTOĞRAF