Bursaspor'un deneyimli isimlerinden Adem Koçak, Ankara ekibi Bugsaşspor'un iyi bir takım olduğunu ve ilk yarıda kendilerini zorladığını söyledi. Bursa'ya çeyrek finale yükselerek dönmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Adem Koçak, şöyle konuştu:

"Hafta sonunda oynayacağımız Fenerbahçe maçından önce bu galibiyet moral oldu. Fenerbahçe ile zor bir karşılaşma oynayacağız. Artık her maça final olarak bakıyoruz. Play off'lara katılmak istiyorsak, hata yapmamamız gerekiyor. En iyi şekilde hazırlanıp iyi bir sonuçla Bursa'ya dönmek istiyoruz."

İBRAHİM ÖZTÜRK: "ÖNEMLİ OLAN HEDEFE İLERLEMEK"

Bursaspor'un tecrübeli savunma oyuncusu İbrahim Öztürk ise sahaya kendi kişiliklerini yansıtmadıkları sürece kolay maçın olmadığını söyledi. Bugsaşspor maçını değerlendirirken rakiplerinin oyuna çok iyi başladığını vurgulayan İbrahim, şurnları söyledi:

"Gerçekten rakibimiz oyuna çok iyi başladı. Üzerimizde 15-20 dakika baskı kurdular. Belli bir dakikadan sonra oyunun hakimiyetini elimize aldık. İkinci yarı üstünlük bizdeydi. İşi uzatmalara bıraktık. Kısmet böyleymiş. Önemli olan hedef doğrultusunda ilerlemek ve biz sonuna kadar ilerleyeceğiz. Bu maç bizim için önemli bir ders oldu."

Fenerbahçe maçına da değinen İbrahim, "Lig maratonuna giriyoruz. Fenerbahçe maçına kadar dinlenmek için zamanımız var. İnşallah oradan da en iyi sonuçla döneceğiz" diye konuştu.