MUSA ÇAĞIRAN: "MUTLUYUZ"

Karşılaşmanın ortada geçen bir maç olduğunu belirten Bursasporlu Musa ise şunları söyledi: "Ortada bir maçtı. Golü atan maçı alacaktı. İlk yarı ortada geçti. İkinci yarıda golü bulduk. Golü bulmanın etkisiyle geri çekildik ama gol yemedik. Maçı kazandık ve çok mutluyuz. Bu 3 puanın bir anlam ifade etmesi için önümüzde Trabzonspor maçı var. Oradan da iyi bir sonuçla ayrılmamız gerekiyor."

GALATASARAYLI UJFALUSİ: "ALT TARAFI BİR KERE YENİLDİK"

Galatasaray'ın yetenekli futbolcusu Ujfalusi zor bir maç olduğunu belirterek, "Zor bir maç. Bursaspor oyunun defansif yönünü iyi oynadı. 2-3 pozisyonumuz var. Bu tip maçlarda pozisyona giriyorsanız gol olması lazım, ama bugün olmadı. Hayat devam ediyor. Alt tarafı bir kere yenildik. Türkiye'nin lideri biziz. Aynı şekilde devam edip Çarmba günkü maça hazırlanacağız" diye konuştu.

ELMANDER: "YAPACAK BİRŞEY YOK"

Bursaspor'un oyunun defansif yönünü kullandığını belirten Elmander, "Özellikle gelen mağlubiyetten ötürü üzgünüm. Birkaç pozisyonum vardı gol olarak değerlendirmem gerekiyordu. Yapacak birşey yok, mağlubiyet geldi üzgünüz" dedi. Elmander bir gazetecinin, 'Girdiğin pozisyon penaltı mıydı?' sorusuna ise, "Dürüst olmam gerekirse rakip orada önce topa sonra bana müdahale etti. Penaltı olduğunu düşünmüyorum" dedi.



EK (İA/RT)