Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Eren, direkten dönen iki toplarının olduğunu ve sayısız pozisyon ürettiklerini belirterek, "Direkten dönen iki topumuz var. Sayısız pozisyonumuz var, penaltımız var, verilmeyen golümüz var. Yazıklar olsun. Çocuklar çok güzel top oynadılar. Çok güzel mücadele ettik. Fenerbahçe ikinci yarı 8 kişiyle kendi sahasında defans yapıyor. Bu maçta çok üzüldüm. İnşallah önümüzdeki iki maçı alıp ligi en iyi yerde bitireceğiz kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

NECMETTİN KOCAMAN: ASLANLAR GİBİ MÜCADELE ETTİLER

Takımın aslanlar gibi mücadele ettiğini ifade eden Yönetim Kurulu Üyesi Necmettin Kocaman, "Ben takımımı kutluyorum. Aslanlar gibi mücadele ettiler. Bir golümüz ofsayt gerekçesiyle verilmedi. Fenerbahçe'nin tek bir pozisyonu yok. Gerçekten çok iyi oynadı takımımız. Çok önemli bir 3 puanı kaybettik. Ben mücadeleden dolayı futbolcuları kutluyorum. Şansımız da bizden yana değildi. Ama oynanan oyun çok güzeldi. Fenerbahçe'yi sahasına hapsettik. Maalesef olmayınca olmuyor" diye konuştu.

ÖZTÜRK YAZICI: İKİ DİREK İKİ HAKEM KARARI

Maçta iki tane direkten dönen top ve iki tane de hakem kararı olduğunu belirten Bursaspor Hukuk İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Öztürk Yazıcı ise şunları söyledi:

"Sahada güzel bir mücadele vardı. Özellikle oyuncuları kutlamak lazım. Şans faktörü çok önemli. Maalesef bu sene bu şans faktörüne ve hakem faktörüne takıldık. Birinci yarıda ofsayt olmadığını gördük. İkinci yarıda da penaltı pozisyonu vardı. İki tane direkten dönen topumuz, iki tane de hakem kararı. Artık bu maçı tamamen unutacağız. Bu yenilgiyi haketmedik. Biran önce toparlanacağız. Ligin zirvesinde yer alması gereken bir takımız. Kalan maçlarda en iyi neticeleri alıp ilk 8'deki yeri sağlamlaştıracağız."


EK(İA/Aİ)