Kendisinin 'Teksas' tribünlerinde yıllarca maç izlediğini ve tribünlerde oldukları dönemde yöneticileri eleştirdikleri zamanların olduğunu belirten Eren, "Eskiden yöneticileri

eleştirirdiğimiz zamanlar oldu. Şimdi ise çok farklı bir duygu. Allah bize yöneticiliği nasip etti. Şampiyonluk ve başarılar da bizim yönetimimize denk geldi. Görevler geçici. Ama tabii ki bu görevleri layığı ile yapmak önemli. Görevimiz Bursaspor'u daha iyi yerlere taşımak. Yarın başka bir arkadaş gelecek ve biz de tribüne geri döneceğiz" dedi.

"TRİBÜNDEN GELEN İÇİN ÇOK ZOR"

2009 yılında yönetici olan Selçuk Eren, yönetime girildiğinde sorumluluğun çok farklı olduğunu ifade etti. Eren, "Tribünde rahat olabilirsiniz ama protokoldeyken bir şey yapamıyorsunuz. Faul verilmiyor bağıramıyorsunuz. Tribünden gelen biri olarak gerçekten çok zor oluyor. Maçtan bir gün önce stres başlıyor. Maçı kaybedersek 3 gün kendime gelemiyorum ama galip geldiğimizde her şey çok farklı oluyor. Bu sene puan durumuna hiç bakmadım desem yalan olmaz" diye konuştu.

"KANAYAN BİR YARA"

"Bursa'dan ekonomik anlamda yeteri desteği alabiliyor musunuz?" şeklinde yöneltilen soruyu cevaplayan Selçuk eren, "İstediklerimiz alamıyoruz. Bu kanayan bir yara bizim için. Gerekli desteği göremiyoruz. Sadece taraftarımız var desteği veren. Devamlı sponsorlarımız var onların hakkını yemeyelim ama Bursa ile özdeşleşmiş markalar Bursaspor'a reklam vermiyor" şeklinde konuştu.

"DÜNYA'NIN ÖNDE GELEN TARAFTARI"

Bursaspor taraftarının Türkiye'nin hatta Dünya'nın önde gelen taraftarlarından olduğunu belirten Eren sözlerini şöyle sürdürdü:

"Biz şampiyonluğu taraftarlarımız sayesinde aldık. Çok önemli itici bir güç bizim için. Bayan taraftarlarımız da büyüklüğünü 2 maçta gösterdi. Herkes Galatasaray maçı diye doldu dendi, ama Karabükspor ve Fenerbahçe maçlarında görüldü ki durum böyle değil. Karabükspor maçında, stat Galatasaray maçından daha fazla doldu. Hepsine yürekten teşekkür ediyorum. "