Spor Toto Süper Lig'in 24'üncü haftasında Bursaspor deplasmanda Trabzonspor'a mağlup oldu. Hava muhalefeti nedeniyle 1 gün daha Trabzon'da kalan yeşil beyazlı kafile, bugün sabah saatlerinde uçakla Bursa'ya geldi. Havalimanı'nda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bursaspor Kulübü Mali İşlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Yedikardeş, 37 yıldır bir ilki başarmak için Trabzon'a gittiklerini, ancak mağlubiyet aldıklarını hatırlattı. Yedikardeş, "Bu hava şartlarında öncelikle sahada mücadele veren iki takımın futbolcularını da tebrik etmek gerekir. Çok ağır şartlarda, son derece zevkli bir maç oldu. Bu zevkli ve çekişmeli maçta 1 sefer geriye düştük, daha sonra beraberliği yakaladık ve sonra da Trabzonspor'un attığı golle mağlup olduk. Mücadeleci bir futboldan dolayı oyuncularımızı tebrik ediyorum. Son noktayı koyamıyoruz. Biz bu değiliz. Kısa zamanda yine toparlar, yürürüz diye düşünüyorum. Bu mücadelenin sonu bu olmamalıydı" dedi.

"KÖTÜ KİŞİLERE BEL BAĞLAMIŞIZ"

Sezon başında transfer edilen ve kendisinden beklenen performansı gösteremeyen Teteh Bangura'yı eleştiren Yedikardeş şunları söyledi:

"Mücadele vermeyen, futbolcu diye alınıp getirilenler de vardı. Mesela Bangura tarzı futbolcuyu kim beğenip aldıysa çok dikkat etmedi herhalde. Ben bu futbolcunun Bursaspor'a faydası olacağını düşünmüyorum. Bununla ilgili kararı yine hocamız verir. Belki biraz daha dikkatli olunsaydı, biz bugün buralarda olmazdık. Kötü kişilere bel bağlamışız."


EK(İA/Aİ)