Bursaspor Kulübü Hukuk İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Öztürk Yazıcı, Doğan Haber Ajansı muhabirinin sorularını yanıtladı. Takımın son haftalarda kalitesini ortaya koyduğunu belirten Yazıcı, "İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında da takımımız sakin, dingin, akıllı ve güzel bir futbol ortaya koydu. Hocam hangi kadroyu çıkarırsa çıkarsın çocuklar hakkını veriyorlar. Her türlü övgüyü hakediyorlar. Tüm akıllar çarşamba gnü oynanacak maçta ama ligi 5'inci sırada tamamlamak memnuniyet verici. Maddi manevi kazanımlarımız var. Skor ne olursa olsun çarşamba günü de takımın kazanmak için güçlerini sahaya yansıtacaklarına inanıyorum. İnşallah önümüzdeki sezon için çok daha güzel başarılara imza atacaklar" diye konuştu.

YÖNETİCİ İLHAN USLU: KUPAYI GETİRMEK İSTİYORUZ

Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Uslu da İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve çarşamba günü Ankara 19 Mayıs Stadı'nda Fenerbahçe ile oynanacak kupa maçıyla ilgili  şunları söyledi:

"İyi maç oldu. Taraftarımız az sayıda gelmiş olsa da bizleri iyi desteklediler. Maçın başında gidişat az çok belli oldu. Batalla ve Pinto'nun maça damgasını vurmaları bizim için sevindirici. Batalla ilk kez kaptan çıktı. İnşallah Süper Final Avrupa Grubu motivasyonuyla, kupa maçında da iyi bir oyunla Fenerbahçe'yi yeneriz. Yönetim olarak bir ilki yaptık ve şampiyonluk kupasını kaldırdık. İnşallah Türkiye Kupası'nı da Bursa'ya getiririz."