İLK DEFA

Bu yıl 50'incisi düzenlenen Ziraat Türkiye Kupası'nın finaline Ankara 19 Mayıs Stadyumu ev sahipliği yapacak. Fenerbahçe ile Bursaspor arasındaki Ziraat Türkiye Kupası Finali, 16 Mayıs 2012 Çarşamba günü saat 20.30'da başlayacak. Ankara 19 Mayıs Stadyumu, tek maçlık sisteme geçildiği 1999-2000 sezonundan bu yana ilk kez Ziraat Türkiye Kupası Finali'ne ev sahipliği yapacak.

"16 MAYIS BİZİM İÇİN ÖNEMLİ"

Ankara 19 Mayıs Stadı'nın kendilerinin istediği bir stat olduğunu ifade eden Bursaspor'un Dış İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Federasyon Temsilcisi İrfan Koç, şunları söyledi:

"Seyircimiz daha rahat ulaşım sağlayacak. Bizim istediğimiz bir stattı. Ankara'ya gideceğiz. Türkiye Kupası'nı müzemize taşımayı hedefliyoruz. 16 Mayıs tarihi de bizim için önemli. İkinci kupayı aynı tarihte Bursa'ya getirmek istiyoruz. İnşallah her şey istediğimiz gibi olur."

"ERZURUM VE KAYSERİ GÜNDEMDEYDİ"

19 Mayıs Stadı'nın kapasitesinin düşük olmasıyla ilgili yorumları da değerlendiren İrfan Koç, "Kayseri ve Erzurum statları da gündemdeydi. Stadın kapasitesi belli. Bize düşen oran neyse seyircimizinh önünde maçımızı oynayacağız" dedi.