"KULÜBEDE OTURACAK YABANCI İSTEMİYORUM"

Bursaspor, daha önce yerli oyuncular üzerinde dursa da, Avrupa’dan men yasağının kalkmasının ardından yabancı oyuncularla da görüşmeye başladı. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın, "Kulübede oturacak yabancı istemiyorum" sözlerinin üzerine harekete geçen ve ince eleyip sık dokuyan yeşil beyazlı yöneticiler, listede bulunan isimlerle teması hızlandırdığı öğrenildi. UEFA Kupası'nda gruplara kalmayı hedefleyen Bursaspor’un ciddi isimlere yöneldiği gelen haberler arasında.

"AVUSTURYA KAMPINA KADAR BİTECEK"

Başkan İbrahim Yazıcı’nın yurt dışında transfer görüşmeleri yaptığı, bugün Bursa'ya gelerek katılacağı toplantıda yönetimdeki görev dağılımının da yapılacağı bildirildi. Toplantıda ayrıca transfer konusunun da masaya yatırılacağı, yurt dışı kampına kadar transferin sonlandırmak istendiği ifade edildi.

SAĞLAM, ROMARİC'E ÖZEL HAYATINDAKİ SORUNLAR YÜZÜNDEN SICAK BAKMIYOR

Bursaspor'un geçtiğimiz sezon da gündeminde olan Koffi Ndri Romaric'i menajler tarafından önerildiği ama kabul görmediği öğrenildi. Geçen sezon yeşil beyazlı takımın gündemine gelen ancak özel hayatında yaşadığı sorunlardan dolayı transferinden vazgeçilen Fildişi Sahilli oyuncuya teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın sıcak bakmadığı bildirildi.

EDU YENİDEN GÜNDEMDE

Orta saha transferinde rotayı yabancı oyuncuya çeviren Bursaspor’da Maurice Edu ismi tekrar gündeme geldi. Geçen sezon Steven Whittaker ile birlikte yeşil beyazlı renklere katılması gündemde olan ABD’li oyuncu için tekrar nabız yoklayan Bursasporlu kurmayların Glasgow Rangers’lı yetkililerle önümüzdeki günlerde görüşeceği öğrenildi. Geçen sezon 55 maçta forma giyen Edu 3 gol attı, 7 asist yaptı. İskoç kulübünün iflas etmesi sebebiyle bonservis bedelinde indirim talep edecek olan Bursaspor'un listesinde Edu’nun yanı sıra 7 futbolcu daha bulunuyor.

İBRAHİM KAŞ DÖNDÜ

Bursaspor'un geçen sezon Getafe'den transfer ettiği ancak Mersin İdmanyurdu'na kiraladığı İbrahim Kaş bugün yeni sezon hazırlıklarına katılacak. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın Avusturya kampına da götürmeyi planladığı tecrübeli futbolcu için o süreçte göstereceği performansın takımdaki geleceği açısından belirleyici olacağı kaydedildi.


EK(İA/Aİ)