Yeşil beyazlı takım akşam saatlerinde Özlüce Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenmanla günü tamamladı. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam nezaretinde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü. Antrenman öncesinde dün akşam yapılan idmanda şampiyon olan takıma Ertuğrul Sağlam tarafından parfüm hediye edildi. Antrenmanda yeşil beyazlı futbolcuların oldukça neşeli olduğu gözlendi. Yeşil beyazlılar antrenmanın ilk bölümüne 20 dakikalık tempolu koşu ve ısınma hareketleriyle başlarken, 5'e 2 pas pres çalışmasıyla devam etti. Antrenmanın ikinci bölümün de ise çift kale maçla sona erdi. Öte yandan sakatlıkları devam eden Vederson, Aykut Turan ve Bedrican Özdoğan çalışmalara katılmadı.

MURAT YILDIRIM: "ÇOK İYİ KARŞILADILAR"

Bursaspor'un renklerine kattığı Murat Yıldırım, akşam saatlerinde gerçekleştirilen antrenmana katılarak yeşil beyazlı takım ile ilk antrenmanına çıktı. Yıldırım, antrenman öncesi Ertuğrul Sağlam tarafından takım arkadaşlarına tanıtılırken, Yeşil beyazlı futbolcularda alkışlayarak kutladılar. Murat Yıldırım'ın ilk antrenmanda oldukça heyecanlı olduğu gözlerden kaçmadı.

Antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Murat Yıldırım, ''İlk antrenmanıma çıktığım için çok heyecanlıyım. Hedefim olan kulübe geldim. Bursaspor çok büyük bir camia olduğunu her şekilde gösteriyor. Hocam ve takım arkadaşlarım beni çok iyi karşıladı. Onlara çok teşekkür ediyorum. Ben de elimden geleni yapıp başarılı olmaya çalışacağım'' dedi.

Bir basın mensubunun taraftar hakkında ne düşündüğünü sorması üzerine, ''Bursaspor'un büyük taraftarı olduğunu biliyorum, bunun da bilincindeyim. Başarılı olacağıma inanıyorum. İyi bir sezon geçirip taraftarımızın gönlünü feth edeceğime inanıyorum. Onlardan bana güvenlerini istiyorum'' diye konuştu. Bursaspor, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.



MKM (EK/RT)