Avusturya kampının güzel, aynı zamanda da yorucu geçtiğini ifade eden Bekir, takıma çabuk uyum sağladığını belirtti. İkinci Lig'den geldiğini, şimdi de Süper Lig'de tecrübe kazanıp en kısa sürede kaleyi devralmak istediğini anlatırken şöyle konuştu:

"En kısa sürede tecrübe kazanıp kaleyi geçmeyi arzuluyorum. Eksikyerimi kapatmak için çok yoğun çalışıyorum. Ekstra idmanlarımız olacak. Hocalarımız da eksik gördükleri zaman söylüyorlar, ben de gerektiği şekilde çalışıyorum."

"ÇOK BÜYÜK BİR CAMİAYA GELDİM"

Çok büyük bir camiaya transfer olduğunu belirten Bekir, "Şu ana kadar gözlemlediğim, herkes çok iyi niyetli. Kalıcı olmak istiyorum. İnşallah, en az 10 yıl Bursaspor formasını giyerim, bu formayı giydikten sonra A milli takıma kadar yükselmek istiyorum" diye konuştu.

"PİNTO'NUN NASIL GOL ATTIĞINI HEP MERAK ETTİM"

Geçen yıl Türkiye Kupası'nda Ankara Bugsaşspor'da oynarken Bursaspor'a karşı forma giydiğini hatırlatan Bekir, sözlerini şöyle sürdürdü:

"O maçta Pinto, çok zor pozisyonda güzel bir gol atmıştı. Hep merak ediyordum, nasıl yaptı, nasıl attı. Buraya geldiğimde idmanlarda özellikle takip ettim. Gerçekten çok büyük golcü. Yarım pozisyondan gol atabiliyor, öyle bir golcü. Bu maç benim için dönüm noktalarından biriydi. İyi oynadım ve teknhik heyetin gözüne girdim ve Bursasporlu oldum."

"İYİ ÇALIŞTIK"

Uzun yıllar forma şansı bulup oynamayı amaçladığını belirten Bekir, son olarak, "Çok iyi bir kamp dönemi geçirdik. Güçlüyüz. Lige ve Avrupa'ya inşallah çok iyi başlarız. Taraftarlarımız bize inansınlar ve güvensinler. Bursaspor'un kalesi de emin ellerde" dedi.


EK(İA/AÖ) FOTOĞRAF