Bursaspor'un Porto'dan transfer ettiği Fernando Belluschi yeşil beyazlı formayı ilk olarak Galatasaray karşılaşmasında giydi. Galatasaray maçında idman eksikliği nedeniyle takıma faydalı olamadığını söyleyen yetenekli orta saha oyuncusu, "Karabükspor maçında kendimi çok daha iyi hissettim. Lige verilen ara benim için de iyi oldu. Sık yaptığım antrenmanlarla daha fazla toparlandım" diye konuştu.

"AYNI DİLİ KONUŞUYORUZ"

Takıma yeni katılmasına rağmen uyum sorunu yaşamayan Belluschi bu durumu Batalla ve Pinto ile aynı dili konuşmalarına bağladı. İki futbolcunun da çok yetenekli olduğunu söyleyen Belluschi, "Aynı dili konuşmamız çok önemli. Batalla ve Pinto çok yetenekli oyuncular. Onların arasında ben de kendimi gösteriyorum. Herkes sahada hünerlerini gösterebiliyor. Bu da avantaj" şeklinde konuştu.

"HEYECANLANDIM

Top çalma özelliğinin ön plana çıktığını ifade eden Belluschi Karabükspor maçıyla ilgili ise şunları söyledi:

"Karabükspor maçında biraz heyecanlandım diyebilirim. Ama bundan sonraki maçlarda daha dikkatli olacağımı söyleyebilirim. Bir pozisyonda da topu önümde buldum. Kontrol edip güzel bir şut atma imkanım olabilirdi ama sanırım biraz acele ettim."


EK(İA/Aİ)