Bursaspor'un yeni transferi Bekir Sevgi, kulübün resmi televizyonuna açıklamalarda bulundu. Bursaspor'un çok büyük bir camia olduğunu vurgulayan Bekir, "Burada olduğum için çok mutluyum. Transferim biraz uzun sürdü fakat sonunda istediğim yerdeyim. Transferimde emeği geçen başkanımıza ve hocamıza çok teşekkür ediyorum" dedi.

"CARSON'DAN KALEYİ DEVRALMAK İSTİYORUM"

Bursaspor'da arkadaşlığın ötesinde, herkesin kardeş gibi olduğunu söyleyen Bekir, "Bu ortam lige de yansıyacaktır. Scott Carson çok büyük bir kaleci. Ben de elimden geleni yapacağım. Hedefim Carson'dan kaleyi devralmak. Bursaspor'un kalesini en az 10 yıl korumayı hedefliyorum. Daha sonrasında Bursaspor'u milli takımda temsil etmek istiyorum. Bursaspor son 3 yılda büyük bir çıkış yakaladı. Burada en büyük emek Ertuğrul hocanındır. Çok büyük bir ekibi var burada. Takımdaki oyuncular arasında çok büyük bir bağ var. Sadece futbol değil arkadaşlığa da büyük önem veriyor" diye konuştu.

"ADIM BURSASPOR İLE ANILDIĞINDA GURUR DUYDUM"

Son olarak Bursaspor'dan teklif aldığında çok büyük gurur duyduğunu belirten genç eldiven, "Bursaspor'dan daha önce Adem ağabey ile beraberdik. Bursaspor'u çok araştırmaya gerek yok. Bursaspor ve Ertuğrul Sağlam Türkiye'de marka olmuş isimler. Zaten bir çok futbolcunun futbol oynamak istediği bir kulüp burası. Çok büyük bir camia ve coşkulu bir taraftarı var. O yüzden benim adım Bursaspor ile anıldığı zaman gurur duydum ve hemen transferimin bitirilmesini istedim. İnşallah taraftarlarımız bana sahip çıkar ve ben de onları mahcup etmem. Taraftarımızın önünde oynayacağım için çok heyecanlıyım" şeklinde konuştu.


MKM(EK/Aİ)