Bursaspor'un da transfer listesinde bulunan Veysel Sarı için Eskişehirspor kulübü ile görüşmeler sürüyor. Fenerbahçe'nin de devrede olduğu transferde, sarı lacivertli kulübün yıllık 650 bin Euro'luk teklifini Veysel'in kabul etmediği belirtildi.

2 MİLYONA SERBEST KALIR

1988 doğumlu Veysel Sarı’nın kulübüyle 2014’e kadar sözleşmesi bulunuyor. Eskişehirspor yönetiminin Veysel’le yaptığı sözleşmede 2 milyon Euro’ya serbest kalır maddesinin yer aldığı belirtiliyor. Yetenekli futbolcunun ise kararını tatil dönüşü vereceği öğrenildi.

VEYSEL: NET BİR ŞEY YOK

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın gelecek sezonki kadrosunda mutlak görmek istediği Süper Lig'in ses getiren isimlerinden Veysel Sarı Eskişehirspor'la sözleşmesinin devam ettiğini ve tatil süresince transfer düşünmek istemediğini söyledi. Bursaspor'un ligde oynanabilecek en iyi kulüplerden biri olduğunu söyleyen başarılı orta saha oyuncusu, " Ertuğrul hocayla konuştum. Bursaspor büyük bir camia, bu camiada bulunmayı her futbolcu ister. Benim transferimle alakalı net bir şey yok. Önce sezonun yorgunluğunu atmak istiyorum. Tatili bitirip görüşmelere başlarız" diye konuştu.


EK(İA/Aİ)