Batalla'nın yükselen performansına, takıma geçtiğimiz sezonun devre arasında katılan Şilili Sebastian Pinto'yla olan uyumu en önemli etkenlerden biri olurken, Arjantinli orta saha oyuncusu Belluschi de bu uyuma dahil oldu. 3 Güney Amerikalı taraftarın gönlünde taht kurdu.

BATALLA'DAN 8 MAÇTA 5 GOL 6 ASİST

Yeşil beyazlı takımın Arjantinli yıldızı Pablo Batalla, formunu bu yıl da korudu. Geçtiğimiz sezon Süper Lig, Süper Final, Türkiye Kupası, Avrupa Ligi ve Avrupa Ligi elemelerinde toplamda 48 maçta forma giyen Batalla, 15 gol ve 17 asistlik performans sergiledi. Batalla, bu sezon da Süper Lig, Avrupa Ligi elemeleri ve Avrupa Ligi Play Off'ta çıktığı 8 resmi maçta 5 gol kattı 6 golün de asistini yaptı. Batalla Karabükspor maçında 2 gol atarak takımın galibiyetinde önemli rol oynadı.

PİNTO'DAN GOL ŞOV

Bursaspor'un geçtiğimiz sezon devre arasında kadrosuna kattığı Şilili Sebastian Pinto, bu yıl da gollerine devam ediyor. Pinto, Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında takımının Kayserispor karşısında galibiyeti getiren golü atarken, Karabükspor maçında da 1'i penaltıdan olmak üzere 2 gol kaydederek galibiyette önemli rol oynayan bir diğer isim oldu. Sezona Bursaspor'un Avrupa Kupası müsabakasında oynadığı KUPS Kupio karşısında attığı 2 gol ile başlayan Sebastian Pinto, oynadığı 8 resmi maçta 6 gol kaydetmiş oldu.

ŞİLİ BASINI DA GALİBİYETİ DUYURDU

Bursaspor-Karabükspor karşılaşması Şili basınında da yer buldu. Verilen haberlerde Şili milli takımının oyuncusu Sebastian Pinto'nun Karabükspor karşısında 2 önemli gol kaydettiğini ve bu gollerle takımının galip gelmesinde büyük rol oynadığı ifade edildi.