Kaptan Ömer Erdoğan, Bursaspor TV'ye açıklamalarda bulundu. Kariyerinde yaşadığı en büyük başarısının şampiyonluk olduğunu dile getiren Ömer Erdoğan, futbol kariyerinin en güzel günlerini Bursa'da yaşadığını söyledi. Bursaspor'un 50'nci yılında yeni yapılan Timsah Arena'dajübile yapmak istediğini ifade eden Ömer, şöyle devam etti:

"Yeni stadımız yetişirse hem açılış maçı olarak, hem de benim jübile maçım olarak 50'nci yılımızda futbola Bursaspor'da veda etmek istiyorum. İnşallah kısmet olur. Son senemi başarılı şekilde bitirmek istiyorum. Jübilemin ardından da kulübümüzün için görev verilirse devam etmek istiyorum."

"BATALLA ÖZGÜVENLİ BİR OYUNCU"

Takım arkadaşı Pablo Batalla'dan övgüyle bahseden başarılı oyuncu, bu konuda da şunları söyledi:

"Tek kelimeyle hayranlıkla izlediğim bir futbolcu. Geçmiş dönemlerde de oynadığım kulüplerde çok yetenekli arkadaşlarım vardı, ama benim şu ana kadar birlikte oynadığım en kabiliyetli arkadaşım Batalla oldu. Çok zeki ve özgüvenli bir oyuncu. Ayağına top geldiğinde stres yapmadan istediği gibi oynuyor. Çok çalışkan bir futbolcu. İdmanlarda olsun, maçlarda olsun çok koşuyor ve yardımcı oluyor. Bursaspor'a çok faydalı bir futbolcu."


EK(İA/AÖ)