Transfer ve CAS davası hakkında açıklamalarda bulunan Recep Bölükbaşı, "Boluspor'dan transfer edilen Ferhat Kiraz, teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam'ın takımda görmek istediği bir oyuncuydu. Bu oyuncuyu renklerimize bağladık. İyi bir oyuncu kazandığımızı düşünüyorum" diye konuştu. Transfer çalışmalarının Ertuğrul Sağlam'ın Kulüp Başkanı İbrahim Yazıcı'ya verdiği liste doğrultusunda devam ettiğini belirten Recep Bölükbaşı, şöyle devam etti:

"Transferi, hata yapmadan, yavaş yavaş tamamlamayı düşünüyoruz. Transferlerle başkanımız, futbol şube sorumlumuz ve hocamız ilgileniyor. Transferde aceleci olmaya da gerek yok. Transfer çalışmalarıyla CAS davası arasında bir bağlantı da yok."

Bursaspor'un Avrupa kupalarından 1 yıl men cezası almasının ardından CAS'a açılan davaya da değinen Recep Bölükbaşı, bu konuda şöyle konuştu:

"CAS süreci ile ilgili hukuk işlerinden sorumlu arkadaşımız Öztürk Yazıcı, kulüp avukatları ve başkanımız İbrahim Yazıcı, dava sürecini takip ediyor. İstanbul'da hukuktan sorumlu arkadaşlarımız da var. İsviçre'de de bu dava ile ilgilenen bir komisyon bulunuyor. Başkan Yazıcı İsviçre'ye gitti. Oradaki çalışmaları da yerinde takip edecekler. Perşembe günü CAS davası görülecek. Bursaspor, diğer takımlarla bir tutulmamalı. Çünkü bu cezayı gerektirecek bir ihmalimizin olmadığını düşünüyoruz. Biz Avrupa kupalarına gitmek istiyoruz, CAS'tan lehimize bir karar çıkmasını bekliyoruz."