Halen 39 puanla 9'uncu sırada bulunan ve hedefini en az 8'incilik olarak belirleyen yeşil beyazlı takım, kadın ve çocukların izleyeceği maçta kendisini gibi son haftaların formda takımı Karabükspor önünde 3 puan arayacak.

İki takım arasında bugüne kadar oynanan toplam 11 maçın 6'sını Karabükspor kazanırken, 3 müsabakadan Bursaspor galip ayrıldı. Oynanan 2 karşılaşmada ise puanlar paylaşıldı. Süper Lig'de karşı karşıya gelinen 9 müsabakada ise Karabükspor 5 kez galip gelmeyi başarırken yeşil beyazlı ekip 2 galibiyet aldı. Bursaspor oynanan 11 maçta rakip fileleri 14 kez havalandırırken kalesinde 18 gol gördü. Ligin ilk yarısında deplasmanda oynanan mücadele ise Karabükspor'un 3-1'lik galibiyetiyle tamamlanmıştı.

KADIN VE ÇOCUKLAR İZLEYECEK

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, Bursaspor'un çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle aldığı seyircisiz oynama cezasına yapılan itirazı reddetti. Yeşil beyazlı ekip pazar günü kendi sahasında kadın ve çocuk taraftarlarının önünde Karabükspor sınavına çıkacak. Karşılaşmanın biletleri ise bugün sabah saatlerinde satılmaya başladı. Kadın ve çocuk taraftarlar biletlere yoğun ilgi gösterdi. Misafir Tribünü biletlerinin Kültürpark içi Asayiş Şube Müdürlüğü otoparkında bulunan Misafir bilet gişesinden müsabaka günü olan pazar günü saat 10.00'da dağıtılmaya başlanacağı da duyuruldu.


EK(İA/Aİ)