Bursaspor'un UEFA Avrupa Ligi 3'üncü Ön Eleme Turu'nda Bursa'da oynadığı ve 6-0 gibi farklı bir skorla sonuçlandırdığı KuPS karşılaşmasında bir gol atan ve futboluyla dikkatleri üzerine toplayan Ozan Tufan, beklentilerin karşılığını vermek istediğini söyledi. Golden sonra ailesinin kendisiyle gururlandığını belirten Ozan, şunları söyledi:

"Takımdaki ağabeylerim bana çok yardımcı oluyor. Ailem de gurur duyuyor. Maçın ardından arka adelemdeki sakatlık nedeniyle bir süre idmana çıkamadım. Takım arkadaşlarım ve ağabeylerim, (Gol attı, artık idmana da çıkmıyor) diye şaka yapıyor. Sakatlığım geçti. Antrenmanlara yeniden başladım. Takımdaki ağabeylerimin, arkadaşlarımın benimle mutluluğu paylaşması çok güzel."

EMRE PEHLİVAN: "GENÇ VE DİNAMİK BİR BURSASPOR OLDU"

Bursaspor'un alt yapısından A takımına çıkardığı bir diğer yetenek Emre Pehlivan ise Ertuğrul Sağlam'ın takımı gençleştirdiğini anlatırken şöyle konuştu:

"Gençleştirme operasyonunu herkes biliyor. Takımın çoğunluğu gençlerden oluşuyor. Genç ve dinamik bir Bursaspor oldu, diyebiliriz. Ozan Tufan'ın başarısı beni de mutlu ediyor. İnşallah devamı gelir. Gol atınca ben de çok mutlu oldum ve duygulandım."

FURKAN: "BEKLENTİLERİ KARŞILIKSIZ BIRAKMAMAK İSTİYORUM"

Bu yıl A takımla antrenmanlara başlayan Furkan Soyalp, beklentileri karşılıksız bırakmamak istediklerii söyledi. Furkan, daha sonra şöyle dedi:

"Herkesin bizden beklentisi var. Bu doğrultuda çalışıyoruz. Umarım bunları karşılıksız bırakmayız. Takımda herkes bize destek oluyor. Daha iyi olmak için çaba gösteriyoruz. Ozan Tufan gol attığında hepimiz çok sevindik. Umarım diğer genç arkadaşlarımıza da ve bana da şans doğar. Ozan'ın bu durumu gençlerin önünü açacaktır."

SÜHEYL: "OZAN'IN GOLÜ HERŞEYİN BAŞLANGICI OLACAK"

Genç oyuncu Süheyl ise Ozan Tufan'ın attığı golün herşeyin başlangıcı olacağını anlyatırken şunları söyledi:

"Kendim gol atmış gibi sevindim. Anlatılmaz yaşanır. Çok fazla sevindik. Yıllardır beraberiz. Herşeyin başlangıcı bu. Ağabeylerimizin tecrübelerinden faydalanıyoruz. Hocamız şans verirse bunu kullanmaya çalışacağız. Antrenmanlara devam ediyoruz. Önümüzde Ozan örneği var. Hocamız çalışana formayı veriyor."


EK(İA/AÖ) FOTOĞRAF