4 MAÇTA 3 GOL

Yeşil beyazlı takımın 1.70 boyundaki Arjantinli yıldızı Pablo Batalla, formunu bu yıl da korudu. Geçtiğimiz sezon Süper Lig, Süper Final, Türkiye Kupası, Avrupa Ligi ve Avrupa Ligi elemelerinde toplamda 48 maçta forma giyen Batalla, 15 gol ve 17 asistlik performans sergiledi. Batalla, bu sezon da çıktığı 4 resmi maçta 3 gol kaydetti.

TARAFTARLARIN GÖNLÜNDE 

Yeşil beyazlı takımın son 3 yıldaki başarısında önemli katkı koyan Pablo Batalla toplamda 121 maçta forma giydi. Yıldız oyuncu sergilediği performansla yeşil beyazlı taraftarların gönlünde taht kurdu. Batalla'nın yükselen performansına, takıma geçtiğimiz sezonun devre arasında katılan Şilili Sebastian Pinto'yla olan uyumunun da en önemli etkenlerden biri oldu.

OZAN İPEK ÇIKIŞTA

Bursaspor'un sol kanat oyuncusu Ozan İpek'de Twente maçının önemli isimlerinden biri oldu. Sezon başlamadan ismi bazı takımlarla transfer dedikodularına konu olan Ozan İpek, karşılaşmada 2 golün asistini yaptı. Sergilediği futbolla alkış alan Ozan İpek, teknik direktör EArtuğrul Sağlam'la birlikte taraftarların da beğenisini kazandı.

SESTAK DİREKTEN DÖNDÜ

Ertuğrul Sağlam'ın Twente maçında oyuna Forsell'i almayı sokmayı düşündüğü dakikalarda Bursaspor'a üstünlük golünü kaydeden Stanislav Sestak, bu sezon çıktığı 3 resmi maçta 1 gol 2 asistlik performans sergiledi. Sestak geçtiğimiz sezon oynadığı 40 resmi müsabakada 2 gol atarken, 9 asistlik performans gösterdi. Ertuğrul Sağlam, Twente maçının ardından Sestak ile ilgili yöneltilen soruya ise, "2 kez oyundan almayı düşündüm daha sonra vazgeçtim. Birisi öyle istedi galiba" yorumunu yaptı.


EK(İA/AÖ)