TWENTE İLE BAŞLADI

Bursaspor bu yıl yaptığı basit hataların bedelini önce Avrupa'ya veda ederek ödedi. Twente karşısında 2 dakika içinde yediği gollerle avantajı rakibine kaptıran ve uzatmalarda mağlup olan yeşil beyazlı ekip, UEFA Avrupa Ligi Play-off mücadelesi ikinci maçında havlu atmış oldu. 

SİVAS'TA TEKRARLADI

Yeşil beyazlı ekip ligin 7'nci haftasında deplasmanda oynanan Sivasspor maçında da iki farklı skoru yakalamasına rağmen yine basit hatalar nedeniyle kalesinde 2 dakika içinde 2 gol gördü. Sivasspor karşısında 1 puana razı olan Bursaspor'un öne geçtiği maçlardan beraberlikle ayrılması sonraki haftalarda da devam etti.

ÜST ÜSTE GALİBİYET YOK

Spor Toto Süper Lig'in 16 haftasında 8 beraberlik alan ve ligde üst üste 2 maç galip gelemeyen yeşil beyazlı ekip dün de deplasmanda oynadığı ve 2-0 önde götürdüğü Eskişehirspor maçında üst üste 2 gol yiyerek beraberliğe razı oldu.

ÖNE GEÇTİĞİ 5 MAÇ

Bursaspor, bu sezon ligde öne geçtiği 5 maçta beraberlik aldı. Yeşil beyazlı ekip, Sivasspor karşılaşmasının ardından, 8'inci haftada 23. dakikasına kadar önde götürdüğü Fenerbahçe, 11'inci haftada 52. dakikasına kadar önde götürdüğü Beşiktaş, 13'üncü haftada 60. dakikasına kadar önde götürdüğü Antalyaspor ve dün de 49. dakikasına kadar önde götürdüğü Eskişehirspor maçlarından beraberlikle ayrıldı.


EK(CE/AÖ) FOTOĞRAF