Spor Toto Süper Lig'de sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 1-0 mağlup olan Bursaspor'da Twente maçı öncesinde cezalı oyuncu bulunmadığı, Hollanda temsilcisi ile Bursa'da oynanan maçta sakatlanan Serdar Aziz'in dışında eksik oyuncu bulunmadığı açıklandı.

TWENTE SAKATLARDAN DERTLİ

Twente’de Bursaspor ile oynanan UEFA Avrupa Ligi playoff ilk maçında sakatlanan Nacer Chadli’nin ardından, savunma oyuncusu Andreas Bjelland’ın da rövanş karşılaşmasında forma giymesinin zor olduğu belirtildi. NEC Nijmegen mücadelesinin 40'ıncı dakikasında sakatlanan Danimarkalı oyuncunun yerine Peter Wisgerhof oynayabileceği öğrenildi. Hollanda ekibinde Chadli’nin yanı sıra Bjelland’ın da perşembe günü Bursaspor’a karşı oynamasının zor olduğu ifade edildi.

Twente, Hollanda Ligi'nde oynadığı son maçta deplasmanda NEC Nijmegen'i 3-1 mağlup etti ve 3 haftada topladığı 9 puanla ligde lider konumda bulunuyor.

''TUR ŞANSINI ZORA SOKTUK''

Twente'nin 24 yaşındaki defans oyuncusu Douglas, Hollanda basınına yaptığı açıklamada, kendilerini çok zor bir maçın beklediğini, avantajın Bursaspor'da olduğunu ve turu geçmek için ellerinden gelenleri yapacaklarını söylerken, "'Bursa'dan avantajlı bir skorla dönmeyi planlıyorduk. Öne de geçtik ama avantajımızı koruyamadık ve tur şansımızı zora soktuk'' diye konuştu.

BURSASPOR NASIL TUR ATLAR?

Bursaspor'un gruplara kalabilmesi için  Twente karşısında alınacak her türlü beraberlik, alınacak 1 farklı mağlubiyet, 2-0 ve 3-1'in dışında 2 farklı mağlubiyetler yeşily beyazlı takımı gruplara taşıyacak. Karşılaşmanın 90 dakikasının 3-1 bitmesi halinde ise maç uzatmalara gidecek.


MKM (EK/AÖ)