Bursaspor'un Puma tarafından yapılan yeni sezon formaları görücüye çıktı. Bursaspor Vakfı Havuzlupark Tesisleri'nde düzenlenen geceye çok sayıda davetli katılırken, tanıtım için podyuma futbolcular, çocukları ve ünlü mankenler çıktı. Sunuculuğunu Tatyana'nın yaptığı defilede, ünlü manken Ece Gürsel’in yanı sıra podyum dünyasının tanınan isimlerinden Elif Ece Uzun, Nur Gümüşdoğrayan, Yeliz Öney, Senem Kuyucuoğlu ile takım kaptanı Ömer Erdoğan, futbolcular Serdar Aziz, Kalecimiz Scott Carson, Alfred N'Diaye ve Gökçek Vederson modellik yaptı. Bursa Atatürk Stadyumu'nu denetlemek için Bursa'ya gelen UEFA Denetçisi Tero Auvinen'de tanıtım gecesini ilgiyle takip etti.

VEDERSON DEFİLEDE

Bugün şike davası ile ilgili sonuçlanan mahkemede hakkında 5 ay hapis cezası kararı çıkarılan Gökçek Vederson da tanıtıma katıldı. Basın mensuplarının yoğun ilgisiyle karşılaşan Vederson soruları yanıtlamazken, Başkan İbrahim Yazıcı ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelerek bir süre sohbet ettikleri gözlendi.

İLHAMINI BURSA'NIN TARİHİNDEN ALAN FORMA

Bursaspor'un yeni sezon içni tasarlanan mavi forması ise dikkat çekti. Bursa'nın geçmişinden ilham alarak tasarlanan mavi formanın, İznik çinisi mavisi olduğu ifade edildi. Mavi formanın dışında, yeni tasarım olan yatay çubuklu forma, İtalya formasından esinlenen yakalı forma ve beyaz forma da ilgi gördü.

BASIN SÖZCÜSÜ SELÇUK EREN: ÇALIŞMALARIMIZ ÇOK GÜZEL

Bursaspor Kulübü Basın Sözcüsü Selçuk Eren, yeni sezonun Bursaspor'a hayırlı olması dileyerek, "Bildiğiniz gibi Puma ile 4 yıllık birlikteliğimiz var. Çok güzel çalışmalar yaptık. Sadece forma gibi görünüyor ama, kamp malzemeleri ve antrenman malzemeleri ile çok geniş bir kreasyon var. Kamp malzemeleri olsun, antrenman malzemeleri olsun çok iyi. Yeni formalaramız var. Özellikle bir tanesi var ki, Bursa'nın tarihini yansıtan İznik çini mavisi. Hepsinin çok beğenileceğini düşünüyoruz" diye konuştu. 

ERTUĞRUL SAĞLAM: HERKES BEĞENECEKTİR

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, yeni sezon formalarını değerlendirirken gündeme ilişkin konularla ilgili soruları da yanıtladı. Yeni sezon formalarının hepsinin çok güzel olduğunu belirten Sağlam, "Yeni sezon formalarımızı beraber beğendik. Formalar güzel herkesin zevki farklı. Herkes farklı bakış açısıyla beklentileri değerlendirebilir. Baktığımız zaman kalite ve teknolojisi, hem de görselliği çok iyi. Bizleri ve taraftarlarımızı memnun edecektir. Ben bugünkü güzel formalarla beraber, inşallah yeni sezonun da bizim için güzel geçmesini diliyorum. Ben formaları çok beğendim. Herkesin beğeneceğine de yürekten inanıyorum. Mavi forma değişik bir forma olacak. Renklerin uyumu çok güzel" dedi.

KALİTELİ BİR OYUNCUYU KADROMUZA KATACAĞIZ

Transferlerle ilgili soruları yanıtlayan Sağlam, "Transferde kulübün şartlarını zorlayıp en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Tabii bazen olaylar istediğiniz gibi gitmiyor. Son yaşadığımız olayda da bunu gördük. Tamamen Bursaspor'un ilke ve prensiplerine sahip bir görüntü çizmesinden kaynaklanan başkalarınca sıkıntılar ortaya çıktı. Kesinlikle ilkeli, prensipli bir kulübün yapması gereken davranışı yaptı Bursaspor. O yüzden kimse bu konudan kulübümüze laf söylemesin. Yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Bir tane çok iyi oyuncuyu kadromuza katmayı planlıyoruz. Toure gündemimizde. Ama maaliyetler çok yüksek. Bazı dengeleri bozmamak lazım. Gelen oyuncu 3-4 yıllık sözleşme istiyor. Bunu da dikkate alarak kulübün geleceğini sıkıntıya sokmamak lazım. Onun için kendi ölçülerimizde oyuncuyu kadromuza katmayı planlıyoruz. Kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu.

DENİZ DÖNECEK

Bursaspor'un Mainz takımından transfer etmek için Bursa'ya getirdiği, ardından da anlaşma sağlayamadığı Deniz Yılmaz'ı yeniden Bursa'ya çağırdıklarını belirten başarılı teknik adam, "Deniz dönecek. Onunla da bazı sıkıntılarımız oldu. Kendisi Türkçe'yi çok iyi kullanamıyor. O da ifadelerinde sanıyorum ki yanlış kelime kullandı. Ama onunla çok büyük bir sıkıntı yaşamadık. Yanlış anlaşılmadan kaynaklandı. Onları da gideririz. Zaten yarın kendisi Türkiye'de olacak. Ufak tefek sıkıntıları da hallettikten sonra onu da kadromuza katacağız. Deniz transferinin ardından 1 tane çok iyi oyuncuyu kadromuza katmak istiyoruz" dedi.

VEDERSON İLE İLGİLİ KESİNLEŞEN BİR DURUM YOK

Gökçek Vederson ile ilgili yöneltilen soruyu yanıtlayan Sağlam şunları söyledi:

"Vederson ile ilgili kesinleşen bir durum olmadığı için bizim de birşey yapmamıza gerek yok. Bu sürecin sonunu bekleyeceğiz. Nasıl bir durum ortaya çıkacak kulüp olarak ona göre tavır sergileyeceğiz. Şu an bir şey yapmamızı gerektirecek bir durum söz konusu değil."