HAKAN BİÇİCİ ÜZÜNTÜSÜ

Açıklamasına aldığı üzücü haberle başlayan kaptan Ömer Erdoğan, bir dönem Gençlerbirliği ve Denizlispor'da forma giyen Hakan Biçici'nin Adana'da trafik kazası geçirdiğini öğrendiğini belirtti, "Hayati tehlikesi devam ediyormuş. Umarım ne kısa sürede sağlığına kavuşur" dedi. Hafta sonunda deplasmanda oynayacakları Akhisar Belediyespor maçına da değinen Ömer Erdoğan, şöyle konuştu:

"HEDEFLEDİĞİMİZ YERDE BİTİRMEK İSTİYORUZ"

"Bu hafta oynayacağımız Akhisar Belediyespor maçının önemi daha da çok arttı. Son 6 maçla ilgili hedef koymuştuk. Bu aldığımız beraberlikten sonra hedeflerimizin hepsini kazanıp ilk yarıyı iyi yerde bitirmek istiyoruz. Bunu başarabilecek güçteyiz. Son haftalarda iyi futbol oynuyoruz. Tüm maçlarda neredeyse kazanmaya yakın taraf bizdik. Şanssız puanlar kaybettik. Olumlu futbol bizim için önümüzdeki maçlara umut veriyor. İlk yarı sonuna kadar kayıpsız geçerek hakettiğimiz ve hedef koyduğumuz yerde ilk yarıyı bitirmek istiyoruz." 

"HERKES PUAN KAYBEDİYOR"

Şampiyonluk şansını da değerlendiren Ömer Erdoğan, bu yıl çok ilginç lig yaşandığını anlatırken şöyle konuştu:

"Tüm takımlar puan kaybediyor. Sezon başı hedef koyduk ve şampiyonluk yarışında yer almak istiyoruz, dedik. Kaybedilmiş bir şey yok. Son 5 maçta en az puan kaybına uğrayan takımlar avantaj sağlayacak. Biz de o takımlardan biri olmak istiyoruz. İlk yarıyı iyi bir yerde bitirebilirsek ikinci yarıya farklı motivasyonla başlarız. Aradaki farkı çok açmadan ikinci yarıya başlarsak bu yarış içinde oluruz. Ligde puan farkı açan takım yok. Herkes puan kaybına uğruyor." 

"TAKIMIMIZ İŞTAHLI"

Medical Park Antalyaspor maçında yedikleri golü de değerlendiren Ömer Erdoğan, bu konuda şöyle dedi:

"Maçta 1-0 öndeydik. Golü kontra ataktan yedik. Başka takımlar kapanır. Ama bizim çok iştahlı bir takımımız var. 1-0'ı tehlikeli gördüğümüz için 2'nci golü aradık. Daha rahat bitirmek istedik. Bu golü ararken top kayıplarında pozisyon kayıplarımız oluyor. Bunun da sebebi takımın iştahlı olması. Bursa'ya gelen rakipler kapanan takımlar oluyor. Onu da inşallah minimuma indireceğiz."

 "BANGURA ÇOK GENÇ"

"Bangura kaçırdığı gollerle tartışılıyor. Takım kaptanı olarak sen nasıl degerlendiriyorsun?" sorusuna Ömer Erdoğan, şu karşılığı verdi:

"Teteh çok genç bir arkadaşımız. Antrenmanlarda iyi çalışıyor. Eminim kaçırdığı pozisyonlardan sonra en fazla üzülen kişi kendisidir. Biz takım arkadaşları olarak moral vermeye çalışıyoruz. Golcü olarak golü atmak isteyen kendisi ama zaman zaman talihsizlikler oluyor. İyi niyetli bir arkadaşımız. Herkes tarafından da sevilen bir arkadaşımız. Kendisini geliştirebilir. İnşallah o da takıma katkı sağlayacaktır. Kendisi için de bundan sonraki dönem daha şanslı geçer."

"SEZON SONU BIRAKIYORUM"

Sezon sonu futbolu bırakacağını hatırlatan Ömer Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Kesin olarak bırakacağım. Kulübümüzün 50'nci yıl dönümü. Cumhuriyetimizin 90'ıncı yılı, 10'uncu evlilik yılım. Bırakmak için çok sebep var. Stadımız da açılırsa benim için güzel anı olacak. Umarım orada bırakmak nasip olur. İnşallah son senemin tadını zevkli bir şekilde geçirmeye çalışıp kulübüm görev verirse kulüp içinde devam etmek istiyorum. Hocamız uygun görürse onun ekibinde de yer almayı seve seve isterim. Aktif futbolcu olarak şu an bunları konuşmak çok doğru olmaz. Şu an bu takımın oyuncusuyum. Sezon sonuna kadar da elimden geldiği kadar takıma katkı sağlamak istiyorum. Şu an kendimi bu düşüncelere kaptırırsam konsantrasyonum azalır."

SERDAR AZİZ: "İKİ MAÇIMIZDAN DA GALİBİYET ALMAK İSTİYORUZ"

Kaptan Ömer Erdoğan'ın ardından sonra açıklamalarda bulunan Serdar Aziz, hafta sonunda önemli bir maça çıkacaklarını belirterek şunları söyledi:

" Rakibimiz de alt sıralardan kurtulmak istiyor. Lige tutunmak ve moral bulmak istiyorlar. Biz de buna izin vermeyeceğiz. Kendi sahamızda Antalyaspor ile berabere kaldık. Bu maçın önemi biraz daha arttı. Bu maça çıkıp galip gelmek istiyoruz. Ardından Türkiye Kupası var. Kupaya çok önem veriyoruz. İki maçtan da galibiyet almak istiyoruz."

"HERKES TECRÜBELİ"

"Takım savunmasında zaaf var mı?" sorusuna ise Serdar, şu karşılığı verdi:

"Takım savunması takımın tümünü kapsar. Bu hafta kontra ataktan gol yedik. Üzücü bir olay. Herkes tecrübeli. Kimin neler yapacağını herkes çok iyi biliyor. Ofansif oynayan bir takımız. Antalyaspor güçlü bir ekip. 1-0 galipken bile 2'nci golü bulmaya çalıştık. Bir anlık dalgınlıkla beraberlik golünü gördük. Bunları yapmamamız gerekiyor. Daha konrollü şekilde olmamız gerekiyor. Takım savunması önde başlar geride biter. Bunu daha iyi yapmamız gerekiyor."