26 GOL ATTILAR

Bursaspor'un Arjantinli futbolcusu Batalla ve Şilili golcüsü Pinto, bu sezon yeşil beyazlı ekibe önemli katkılar sağladı. Amerikalı iki yıldız, Süper Lig, Süper Final Avrupa Grubu ve Ziraat Türkiye Kupası maçlarında toplam 26 gol kaydetti.

PİNTO 18 MAÇTA 13 GOL

Takıma devre arası dahil olan Şilili Sebastian Pinto, yeşil beyazlı ekiple oynadığı 18 maçta 13 gol attı. Süper Lig'de bu sezon 13 maçta forma giyen yetenekli futbolcu 7 gol atıp 3 de asist yaptı. Pinto, Ziraat Türkiye Kupası'nda oynadığı 3 maçta 5 gol kaydetti. Şilili forvet oyuncusu, Süper Final Avrupa Grubu'nda ise çıktığı 2 maçta 1 gol atıp 1 de asist yapma başarısını göbterdi.

BATALLA HEM ATIYOR HEM ATTIRIYOR

Bursaspor'un Arjantinli yıldızı Pablo Batalla da performansıyla parmak ısırttı. Bu sezon 45 maçta forma giyen Batalla, 13 gol atarken, 16 golün de asistini yaptı. Yetenekli futbolcu, Süper Lig'de oynadığı 34 maçta 9 gol atarken 10 golün de asistini yaptı. Batalla, Ziraat Türkiye Kupası'nda 3 maçta 2 gol kaydetti ve 4 gol attırdı. Arjantinli yıldız Süper Final Avrupa Grubu'nda da oynadığı 4 maçta 2 gol attı. Batalla bu sezon oynadığı Avrupa Ligi maçlarında da 2 golün asistini yaptı.