Yeşil beyazlı takımın U-18 akademi takımı ve A2 futbol takımları bugün Vakıfköy'de karşı karşıya geldikleri mücadeleden U-18 takımı 6-2 galip ayrılarak 1 Eylül'de başlayacak olan Elit Akademi Ligi'ne hazır olduklarını gösterdi.

Maça etkili başlayan Bursaspor U-18 takımı, 25'inci dakikada Oğulcan Çağlayan'ın ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. İlk golün ardından ataklarına devam eden Bursaspor U-18 takımı golcü Oğulcan ile farkı 2'ye çıkaran golü kaydetti. Etkili oyununu ilk yarının sonuna kadar sürdüren U-18 takımı Mustafa Acun ile 2 gol daha bularak ilk yarıyı 4-0 önde tamamladı.

İkinci yarıya iki takımda oyuncu değişiklikleriyle başladı. İkin yarıda toparlanan Bursaspor A2 takımı rakip kalede gol ararken, U-18 takımı 70'inci dakikada yakaladığı kontra atakta Serkan Yılmaz ile golü bularak farkı 5'e çıkardı. Bu golün hemen ardından 73'üncü dakikada Ömer Polat ve 76'da Erkan'ın ayağından bulduğu gollerle Bursaspor A2 takımı farkı 3'e indirmeye başardı. Oyunun son bölümlerinde defanstan uzun yollanan topu iyi kontrol eden Furkan Kesikbaş maçın skoru belirleyen golü kaydetti ve U-18 takımı sahadan 6-2 galip ayrıldı.