Bursaspor turu geçebilmek için rakibini 2-0, 3-1, 4-2 gibi 2 farklı skorlarla yenmesi gerekiyor. Yeşil beyazlıların 1-0 galibiyetinde maç uzayacak 2-1, 3-2 gibi tek farklı galibiyetlerimizde ise turu geçen taraf Finlandiya ekibi olacak.  Tüm beraberlikler ise Koupio’ya turu getirecek.



94 GÜNLÜK HASRET



Bursaspor, KuPS karşılaşmasıyla 94 gün sonra kendi sahasında taraftarıyla buluşmuş olacak. Yeşil beyazlılar Bursa Atatürk Stadı'ndaki en son karşılaşmasını Süper Final Avrupa Grubu'nda Sivasspor ile oynamıştı.



VEDERSON YOK



Bursaspor'da büyük kızının hastalığı nedeniyle izin alarak ülkesine giden tecrübeli futbolcu Gökçek Vederson KuPS maçında forma giyemeyecek. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın savunmanın solunda Hakan'a görev vermesi bekleniyor.



DÜDÜK TUDOR'DA



Bursa Atatürk Stadı'nda saat 21.30'da oynanacak maçı Romanya Federasyonu'ndan Alexandru Dan Tudor yönetecek. Tudor'un yardımcılıklarını Aurel Onita ve Radu Adrian Stefan Ghinguleac yapacak. Mücadelenin 4'üncü hakemi ise Radu Marian Petrescu.



Bursaspor'un KuPS Kuopio mücadelesine şu muhtemel 11'le çıkması bekleniyor:



"Carson- Basser, Serdar, İbrahim, Hakan – Sestak, N'Diaye, Adem, Ozan- Batalla – Pinto."



BİLET FİYATLARI



Karşılaşmanın biletleri VIP A-B 1. Sıra 350, VIP A-B 2.3.4.5.6. Sıra 200, VIP C-Kapalı A-B-C: 100, Maraton: 30, Kapalı Kale Arkası: 20, Açık Kale Arkası ve Misafir Tribün: 10 TL'den satışa sunuldu.

EK(İA/Aİ)