Yeşil beyazlı takımda günlerdir süren Bolusporlu Ferhat Kiraz belirsizliği sona erdi. Yönetim, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın istediği hem Ferhat, hem de Boluspor'la anlaşma sağladı. Bonservisindeki pürüz nedeniyle transferi uzayan Ferhat Kiraz'ın pazartesi günü yeşil beyazlı kulüple mukavele yapacağı bildirildi.

23 yaşındaki sol kanat Boluspor'da geride bıraktığımız sezon 2637 dakika forma giydi. Oynadığı 31 maçta 12 gol kaydetti.

GÖRÜŞME BURSA'DA YAPILDI

Bursaspor'un ilk transferi Ferhat Kiraz ile görüşme dün gece Bursa'da gerçekleştirildi. Yeşil beyazlı yönetimin Boluspor ile el sıkışmasının ardından Ferhat, Bursa'ya geldi. Özlüce Tesisleri'nde yönetimle bir araya gelen Fehat, anlaştıktan sonra tesisleri gezdi, daha sonra da Bursa'dan ayrıldı. İstanbul'a giden Ferhat'ın pazartesi günü Bursa'ya gelerek resmi sözleşmeyi imzalayacağı bildirildi.

TWİTTER'DAN DUYURDU

Genç oyuncu, Bursaspor'a transferini sosyal paylaşım sitesi twitter'dan duyurdu. Bursaspor ile prensipte anlaştıklarını ve resmi imzaları pazartesi günü atacaklarını ifade eden Ferhat, "Boluspor'a da transferimdeki anlayışından dolayı teşekkür ediyorum. Önümüzdeki yıllarda onlara başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

HURŞUT MERİÇ, DENİZ YILMAZ VE MURAT YILDIRIM GÜNDEMDE

Bursaspor, özellikle orta saha için arayışlarına ağırlık verdi. Teknik direkör Ertuğrul Sağlam’ın istediği oyuncularla bir bir görüşmeye başlayan yönetim, yerli oyuncularla temasını sürdürüyor. Transferde siftahı yapan Bursaspor yönetiminin Gençlerbirliği'nden Hurşut Meriç, Mainz'den Deniz Yılmaz ve Samsunspor'dan Murat Yıldırım ile dirsek temasında olduğu öğrenildi.

MURAT YILDIRIM: "BURSASPOR'DA OYNAMAK İSTİYORUM"

Bursaspor'un gündeminde olan Samsunspor'un 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Murat Yıldırım, yerel bir gazetenin sorularını yanıtladı. Bursaspor'da oynamanın hayalini kurduğunu belirten Murnat Yıldırım, şöyle dedi:

"Bursaspor formasını giymeyi çok istiyorum. Kulübümle 1 yıl daha sözleşmem var. Ancak ben Bursaspor'a gelmek istiyorum. Samsunspor'un kongresi var. Kongreden sonra Bursaspor yönetiminin kulübümle anlaşması halinde yeşil beyazlı formayı giyerim. Ertuğrul Sağlam'ın olduğu ve kurduğu takımın içinde olmak gurur verici olacak."


EK(İA/AÖ)