Bursaspor'un temaslarını sürdürdüğü Manchester City'nin tecrübeli futbolcusu Kolo Toure'nin transferi için görüşmelerin olumlu bir şekilde devam ettiği öğrenildi. Toure'nin Manchester City'den bonservis sorununu çözmesi halinde, gelecek haberin ardından Başkan İbrahim Yazıcı ve Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat'ın yarın İngiltere'ye gideceği ve son görüşmeyi yapacağı ifade edildi.

TOURE OLMAZSA OTTL

Kolo Toure’nin yarına kadar bonservis sorununu çözmemesi durumunda rota geçen sezon Hertha Berlin’de forma giyen 27 yaşındaki Andreas Ottl’ye döneceği belirtildi. Bayern Münih altyapısında yetişip 2010 yılına kadar bu takımda oynayan, daha sonra Nürnberg’e kiralanan, geçen sezon da Hertha Berlin’de forma giyen Ottl, şu an boşta. Toure transferi bir kaç gün içinde tamamlanmazsa Bursaspor, bonservisi elinde olan Andreas Ottl ile temasa geçip kadrosuna katmaya çalışacağı ifade edildi.

DENİZ GERİ DÖNÜYOR

Bursaspor'un sert bir dille eleştirip transferinin gerçekleşmediğini duyurduğu Deniz Yılmaz'ı geriye çağırdığı öğrenildi. Gurbetçi futbolcunun, yarın Mainz kulübüyle olan bonservis sorununu çözdükten sonra çarşamba günü yeniden Bursa'ya geleceği öğrenildi.


EK(İA/Aİ)