Bursaspor yeni sezon hazırlıklarının ilk etabına Özlüce Tesisleri'nde start verdi. Taraftarların izlemeye geldiği antrenman öncesi futbolcular ve teknik heyet taraftarlarla fotoğraf çekinirken, yeşil beyaza gönül verenler yeni sezonun hayırlı olmasını diledi. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam basın mensuplarıyla da tek tek tokalaşarak antrenman sahasına girdi.

HARUN VE HAKAN'A KUTLAMA

Antrenman öncesi takımı saha ortasında toplayan Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, geçtiğimiz günlerde evlenen kaleci Harun Tekin ve yetenekli futbolcu Hakan Aslantaş'ı kutladı. Hakan ve Harun'u takım arkadaşları da alkışlayarak tebrik etti.

İBRAHİM KAŞ ANTRENMANDA

Geçtiğimiz sezon başında Mersin İdman Yurdu'na kiralanan İbrahim Kaş, Bursaspor ile antrenmana çıktı. Yetenekli savunma oyuncusu takıma geri döndüğü için arkadaşları tarafından alkışlandı.

FERHAT İLK İDMANINDA

Bursaspor'un ilk transferi Ferhat Kiraz, yeşil beyazlı forma ile ilk antrenmanına çıktı. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam antrenman öncesi Ferhat'ı yeni takım arkadaşlarıyla tanıştırarak başarı diledi. Alt yapıdan yetişen Furkan, Ozan, Okan, Mert, Süheyl de A Takım ile ilk antrenmanına çıktı.

BAŞKAN İDMANA GELDİ

Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı ve yönetim kurulu üyeleri saha kenarında antrenmanı izledi. Akşam yapılacak yönetim kurulu toplantısı öncesi Başkan Yazıcı ve yöneticiler teknik direktör Ertuğrul Sağlam ve futbolculara yeni sezon öncesi başarı diledi.

YABANCILAR GELMEDİ

Bursaspor'da izinleri devam eden Carson, Batalla, Pinto, Sestak, Tagoe, Bangura, Vederson ve Musa antrenmana katılmadı.

STEPANOV VEDALAŞTI

Bursaspor'da Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın yeni sezonda kadroda düşünmediği Stepanov sabah saatlerinde Özlüce Tesisleri'ne gelerek takım arkadaşları ve personelle vedalaştı.