Yeni sezon hazırlıklarının ilk bölümünü Bursa'da tamamladıklarını belirten Ertuğrul Sağlam, Avusturya'ya erken gittiklerini anlatırken şöyle konuştu:

"İlk bölümü Bursa’da bitirdik. Avusturya’ya erken gidiyoruz çünkü erken maç oynayacağız. CAS nasıl karar verecek bilmiyorum ama 2 Ağustosta maç oynayacağız. Bu bağlamda elimizdeki zamanı iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Avusturya’da 13 günlük dönemi en iyi şekilde değerlendirerek UEFA’ya, sonra da lige hazırlanmak istiyoruz. Şu anki durum beni gelecek adına umutlandırıyor."

"ÇOK İYİ OYUNCU SORUMLULUĞU DA GETİRİYOR"

Transfer konusuna da değinen Ertuğrul Sağlam, "Çok iyi oyuncu almak beraberinde sorumluluklar getiriyor. Yönetimle, başkanla çalışıyoruz. Takıma en iyi ve en doğru oyuncuyu katmak için görüşmelerimiz sürüyor. Kampın ilk bölümüne kadar, yani 3-4 günlük zaman içinde gelişme olacak. Bunu samimi bir şekilde Bursaspor'u sevenlere söylemek istiyorum" diye konuştu.

"GÜNDEME GELEN İSİM BİRKAÇ SAAT İÇİNDE YAYILIYOR"

Ertuğrul Sağlam, oyuncu isimlerinin sorulması üzerine ise esprili bir dille, "Hangi isimlerle konuştuğumuzu bilmiyorum. Unutuyorum" cevabını verdikten sonra şunları söyledi:

"Söylemek istemiyorum. Böyle bir sıkıntımız var. Gündemimize gelen ismi daha biz değerlendirmeden medyada dolaşmaya başlıyor. Bazen transferlerin belli bölüme kadar gizli olması lazım. Sonra sıkıntı yaşamamak lazım. Ama biz Bursaspor olarak çok zayıf bir kulübüz. Gündeme gelen isim birkaç saat içinde basına çıkıyor."