Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Özlüce Tesisleri'nde antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Süper Final Avrupa Grubu'na kötü bir başlangıç yaptıklarını ifade eden Sağlam, "Süper Final'e tutunabilmek için, bizim açımızdan final niteliğinde önemli bir karşılaşma oynayacağız. Bu maçı kazanıp Süper Final'deki hedefi devam ettirmek isteyeceğiz. Maçı çok önemsiyoruz ve ciddiye alıyoruz. İlk maçta Sivas'ta yaşadığımız olumsuzluğu İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında ortaya koyacağımız güzel futbol ve güzel sonuçla unutturmak istiyoruz. Bu maçın sonucundan hem oynanacak futbol ve alınacak sonucun bize çok katkısı olacak. Bu doksan dakikayı iyi değerlendirmek istiyoruz. Karşımızda iyi bir takım olacak. Ligde oynadığımız son karşılaşmada bizim adımıza çok güzel geçmişti. Aynı anlayışı bu maça yansıtıp Süper Final'e tekrar tutunmak ve hedefimizi tazelemek istiyoruz" diye konuştu.

OZAN BU MAÇ DA YOK

Takımın son durumu ile ilgili bilgi veren başarılı teknik adam şunları söyledi:

"Sezonun son bölümü olmasına, oyuncularımız yaklaşık 40'ın üzerinde maç oynamış olmalarına rağmen, hem fiziksel hem zihinsel anlamda yorgunluğun oyuncularımızın üzerinde hakim olduğu bu dönemde tam takım antrenmana çıkıyoruz. Sakatımız yok. Ozan'ın durumu biraz bizi rahatsız ediyor. Takımla birlikte antrenmanlara başladı ama henüz iyi bir 90 dakika çıkaracak tempoda değil. Onu bu hafta kullanamayacağız ama inşallah Çarşamba'ya yetiştirmeye çalışacağız."

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Öte yandan Bursaspor, hafta sonu Süper Final Avrupa Grubu'nda kendi sahasında oynayacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam nezaretinde gerçekleştirilen antrenmana Başkan İbrahim Yazıcı ve yönetim kurulu üyeleri geldi. Başkan Yazıcı ve yönetim kurulu ile teknik direktör Ertuğrul Sağlam bir süre sohbet ettikten sonra antrenmana geçti. Basına 20 dakikası açık olan çalışmalarda futbolcular açma germe hareketleri ve topla ısınma yaptı. Basına kapalı olan bölümde ise yeşil beyazlıların taktik ağırlıklı idman yaptığı öğrenildi.

BAŞKAN KÖPEKLERİYLE İLGİLENDİ

Bursaspor Kulübü Başkan İbrahim Yazıcı, kendisine Sivasspor Kulübü'nün hediyesi olan ve tesis girişindeki kulübede duran Sivas Kangal cinsi köpeklerine uğramayı da ihmal etmedi.