Sağlam, "Oyuncularımızın takıma adaptasyon sürecinden doğan sıkıntılar nedeniyle, ilk devre şanssız puanlar kaybettik. Bir de buna futbolda ender yaşanan talihsizlikler de eklenince, ilk devreyi istediğimiz yerde bitiremedik" diye konuştu.

"İNANCIMIZI KAYBETMEDİK"

Oyuncularına ve takıma olan inancı hiçbir zaman kaybetmediklerini kaydeden başarılı teknik adam, "Fakat biz oyuncularımıza ve takımımıza olan inancımızı hiçbir zaman kaybetmedik. Onlara olan güvenimizi her fırsatta dile getirdik. Oyuncularımız da bizim onlara olan güvenimizi boşa çıkartmayarak, Gaziantepspor maçıyla lige tekrar dönüş yaptılar. Bugün sezon başı koyduğumuzun hedefin içerisine girdik. Kalan haftaları da iyi değerlendirerek, sezonun bitiminde play off'un içerisinde yer alacağımızı düşünüyorum" dedi.

"İNANCINIZI SICAK TUTUN"

Taraftarlara da seslenen Sağlam sözlerini şöyle sürdürdü:

"Taraftarlarımızın, bugüne kadar olduğu gibi, bizi her türlü ortamda Bursaspor'a ve kendilerine yakışır şekilde desteklemelerini ve bu oyunculara ve bu takıma olan inançlarını da hep sıcak tutmalarını istiyoruz. İnşallah daha güzel günleri hep birlikte yaşayacağız."


EK(İA/Aİ)