"SAKATLIK OLMAMASI SEVİNDİRİCİ"

Kampta 4 hazırlık maçı oynadıklarını, yoğun bir dönem geçirdiklerini vurgulayan Ertuğrul Sağlam, şöyle devam etti:

"Kampın ilk gününden son gününe kadar olumsuzlukla karşılaşmamak bizim adımıza sevindirici. Oyuncularımızın antrenmana katılımı, isteği ve arzusu ile olayı sahiplenmeleri bizi sevindirdi. Bu kadar yoğun ortamda sakatlık yaşamamış olmak da bizi mutlu eden ayrı bir konu."

"GEÇEN YILDAN DAHA İYİ OLACAĞIZ"

Takımın performansının her geçen gün iyiye gittiğini belirten Ertuğrul Sağlam, alt yapıdan aldıkları futbolcuların adaptasyonunun da iyi olduğunu anlatırken şöyle konuştu:

"Geçen sene performansını tam olarak sahaya yansıtamayan birkaç arkadaşımız önümüzdeki günler için güzel mesaj verdi. Şu anda takımımızın durumundan oldukça memnunum. Geçtiğimiz sezondan daha iyi bir Bursaspor izlettireceğimizden şüphem yok. Taraftarlarımızın da desteğini yanımızda görmek istiyoruz. Pazar günü toplanıp tekrar hazırlıklarımıza Bursa'da devam edeceğiz. 2 Ağustos'ta oynayacağımz maç için daha iyi duruma gelmeye çalışacağız."

"GÖNDERİLECEK FUTBOLCULARI BELİRLEDİK"

Avusturya kampından sonra gönderilecek futbolcuları da belirlediklerini söyleyen Ertuğrul Sağlam, bukohuda şunları söyledi:

"Kendilerine bildireceğiz. Bu oyunculardan vazgeçmiş değiliz. Kendi gelişimlerini daha iyi sağlayabilmeleri ve tecrübe kazanabilmeleri için bazı oyuncularımızı kiralık olarak göndereceğiz."

Ertuğrul Sağlam, bu arada İbrahim Kaş'ın kalıp kalmayacağıyla ilgili soruya da, "Bir iki gün içinde gerekli açıklama yaparız" cevabını verdi.

TRANSFER KONUSU

Teknik kadro olarak transferin biran önce bitmesini istediklerini belirten Ertuğrul Sağlam, "Yönetim kurulumuz iyi niyetli çalışıyor. Ama maalesef bugüne kadar olmadı. İnşallah en kısa zamanda olur" dedi.

KAMAT: "GÖRÜŞMELERİMİZ SÜRÜYOR"

Bursaspor Futbol Şubesi Sorumlusu Erkan Kamat ise çok güzel bir kamp dönemi geçirdiklerini ifade ederken şunları söyledi:

"Çok iyi, uyum içinde güzel bir hazırlık kampı oldu. Hepsinin Bursaspor formasına yakışır şekilde mücadele etmelerini bekliyorum. İyi bir sezon geçireceğimize inanıyorum. Uyum içinde olmak çok önemli. Biz de bunu başarıyoruz. Bursa'ya dönüyoruz. Birkaç günlük izinden sonra hazırlıklara başlayacağız. Transferle ilgili gelişmeler yarın olabilir. Görüştüğümüz isimle de alakalı, alternatif futbolcuyla da alakalı. Birkaç gün daha süre istiyoruz. Eğer Toure olmazsa önemli oyuncularla da görüşüyoruz."

MENAJERLE GÖRÜŞME

Öte yandan Viyana havalimanında Ertuğrul Sağlam ve Erkan Kamat, menajer Mithat Halis ile buluştu. Sağlam, Kamat ve Halis, kafilenin yanından ayrılarak bir süre görüştüler.