Bursasporun efsane kaptanı "Sedat-3" lakaplı futbolcusu Sedat Özden ve bugünkü kaptanı Ömer Erdoğan'ın da katıldığı etkinlikte konuşan Bursaspor Teknik Direktörü Sağlam, öğrencilerle birlikte olmaktan son derece mutlu olduğunu belirterek, "Sizler Bursaspor'un gelecekteki taraftarlarısınız. Bursaspor'u sevdiğinizi biliyorum ve bu sevginizin ileride de devam edeceğine eminim. Sizlerdeki bu Bursaspor sevgisi olduğu sürece Bursaspor başarıdan başarıya koşacaktır. Mudanya 1922 Mütarekespor'un düzenlediği okullara kırtasiye yardımı etkinliğinde görev almak bizleri ayrıca mutlu etti" dedi.

Sedat Özden ve Ömer Erdoğan da öğrencilerle birlikte olmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, "İlkokul günlerimizi yaşattığınız için hepinize çok teşekkürler" ifadesini kullandılar.

Etkinlikte Mudanya Milli Eğitim Müdürü Harun Sagun da hazır bulundu. Sagun, Sağlam ile Mudanya 1922 Mütarekespor Başkanı Yusuf Akbulut'a, başkan yardımcısı ve aynı zamanda bu etkinliğin sponsorluğunu üstlenen 1922 Mütarekespor Asbaşkanı Fatih Pulat'a bu anlamlı etkinlik için teşekkür etti.

Mudanya 1922 Mütarekespor Asbaşkanı ve etkinliğin sponsoru Fatih Pulat da yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"Kulübümüzün sponsorluğunda gerçekleşen Mudanya'daki tüm okullara 1000 adet kırtasiye malzemesi yardımımıza destek vermek amacıyla, yoğun çalışmalarından fırsat bulup burada bizlerle olan Bursaspor'un başarılı teknik direktörü ve Bursa'mıza şampiyonlukları tattıran Ertuğrul Sağlam'a, yıllarca Bursaspor'umuzu başarıdan başarıya koşturan Bursaspor'un eski kaptanı Sedat Özden'e, Bursasporun başarılı futbolcusu ve kaptanı Ömer Erdoğan'a ve Bursaspor'un başarılı yardımcı antrenörü Mutlu Topçu'ya çok teşekkür ediyorum. 1922 Mütarekespor olarak ilçe genelindeki okullarımıza 1000 adet kırtasiye yardımını gerçekleştiriyoruz. İleride daha değişik etkinlikleri de gerçekleştireceğiz "dedi.

Ertuğrul Sağlam ve beraberindekiler daha sonra sınıflara girerek öğrencilere kırtasiye yardımlarını dağıttılar ve günün anısına fotoğraf çektirdiler.