Ertuğrul Sağlam, bu yılki hedeflerinin Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanmak olduğunu söyledi. Zayıf takım, güçlü takım ayrımı yapmaksızın 3 maç oynanacağını ifade eden Ertuğrul Sağlam, şunları söyledi:

"Bizim hedefimiz yarı final olsaydı bugün iyi ve kötü olarak değerlendirebilirdik ama hedefi kupa olan takım kurada takımın ayrımı yapmaması gerekir. Sivasspor'u geçip, yarı finaldeki Antalyaspor-Eskişehirspor galibiyle de finale çıkmak için mücadelemizi vereceğiz. Ziraat Türkiye Kupası'nın 50'nci yılı oynanıyor. Önümüzdeki sene de Bursaspor'un kuruluşunun 50'nci yılı olacak. 50'nci yılımıza kupayı kazanıp girmeyi arzuluyoruz."

"KUPADAKİ EN GÜZEL EŞLEŞME"

Maçların tarafsız sahada oynanacağını ve Ankara'nın yanlış bir yer olmayacağını belirten başarılı Ertuğrul Sağlam, sözlerini şöyle sürdürdü:

"İki şehir uzaklığını düşünürsek Ankara yanlış bir yer olmaz. İki takımın da taraftarlarının geleceği düşünülürse mesafe de önemli. Ne rakip, ne oynanacak yer bizim için çok önemli değil. Tek düşüncemiz Sivasspor'u geçip yarı finale yükselmek. Kupadaki en güzel eşleşmelerden biri oldu. Kimin burada finale çıkacağı belli değil. Boluspor Beşiktaş'ı, Sivasspor Galatasaray'ı eledi. Tarafsız sahada olduğu için her türlü sürpriz çıkabiliyor. Bundan sonra çıkacaklar ise sürpriz sayılmaz. Fenerbahçe'nin kupada finale çıkma garantisi yok. Biz kupayı almak istiyoruz ve buna konsantre olacağız. Kupayı almak için de elimizden geleni yapacağız."

ÖMER ERDOĞAN:"HEDEFİMİZ KUPA"

Bursaspor'un deneyimli kaptanı Ömer Erdoğan, Ziraat Türkiye Kupası eşleşmesini değerlendirdi. Bu yıl kendilerine kupayı hedef olarak belirlediklerini ifade eden tecrübeli futbolcu şunları söyledi:

"Kupada bu yıl kendimize bir hedef koyduk, Ziraat Türkiye Kupasını Bursa'ya getirmeyi hedefliyoruz. İki müsabakayı geçerek ilk 8'e kaldık. Çeyrek finalde Sivasspor ile eşleştik. Sivasspor, zor bir rakip. Galatasaray'ı eleyerek çeyrek finale çıktılar. Bu yıl ligde Sivasspor'a 2 sefer mağlup olduk. Açıkçası ligin rövanşını kupada almak istiyoruz. Umarım rakibimizi eleyip yarı finale çıkarız."


EK(İA/AÖ)