Ertuğrul Sağlam Özlüce Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında sözlerine Gaziantep'teki bombalı saldırıda hayatını kaybedenlere başsağlığı dileyerek başladı, "Ayrıca trafik kazasında hayatını kaybeden Trabzonspor A-2 takımı futbolcusu Burak Hacıhamzaoğlu'na da Allah'tan rahmet diliyoru, ailesi ve Trabzonspor camiasına sabırlar diliyorum" diye konuştu. Lige kazanarak başladıklarını hatırlatan Ertuğrul Sağlam, şöyle devam etti:

"Ligde en zor deplasmanlardan birinde kazanarak sezona başlamak bizim moral motivasyonumuzu üst seviyeye çıkardı. Böyle güzel bir galibiyete takımımızın ve camiamızın ihtiyacı vardı. Şunu çok iyi biliyoruz; rakibimiz güçlü ve iyi bir takım. Son yıllarda Hollanda futbolunun önemli takımlarından bir tanesi. Böyle bir takıma karşı ilk maçı kendi sahamızda oynarken, avantajlı skor elde edebimenin mücadelesini vermek bizim için çok kolay olmayacak. Kısa bir zaman içinde rakibimizi en iyi şekilde analiz etmeye çalıştık."

"TARAFTARIMIZDAN BEKLENTİMİZ VAR"

Takımının son durumu ile ilgili bilgi veren Ertuğrul Sağlam, bu konuda şunları söyledi:

"Sakat futbolcumuzun ve cezalı futbolcumuzun olmaması bizim için önemli bir durum. Taraftarlarımızdan da bir beklentimiz olacak. Bizi her türlü şartta, koşulda ve ortamda karşılıksız olarak destekleyen taraftarımızın da yarın fair play ruhu içinde nasıl katkı sağlayacağını göstereceğine de yürekten inanıyorum. Onların desteğiyle güzel bir karşılaşma oynayacağız."

İBRAHİM ÖZTÜRK:"SAHA AVANTAJIMIZI KULLANMAK İSTİYORUZ"

Yeşıl beyazlı takımın tecrübeli savunma oyuncusu İbrahim Öztürk ise maçın önemini çok iyi bildiklerini vurgularken şöyle konuştu:

"Şimdiye kadar yapmış olduğumuz mücadelelerde kazandığımız tecrübeleri yarın en iyi şekilde sahaya yansıtmak istiyoruz. Kendi sahamızın avantajını da kullanmak istiyoruz. Gerçekten iyi bir takıma karşı oynayacağız. Kendi liglerine çok iyi başladılar. Biz de ligde iyi bir başlangıç gerçekleştirdik. Bunun da moraliyle yarınki maça en iyi şekilde çıkacağız. Burada seyirci ve saha avantajımızı kullanmak istiyoruz."


EK(İA/AÖ) FOTOĞRAF