Trabzonspor maçından sonra içeride Kasımpaşaspor mağlubiyeti ve Beşiktaş maçında kaybedilen 2 puanın hedeflerinden geride kalmalarını sağladığını ifade eden başarılı teknik adam, "Geçen hafta ortaya konan mücadele, güzel futbol ve attığımız 3 gol, kendi sahamızda oynayacağımız 2 maç öncesinde bizi umutlandırdı. İki tane kendi saha avantajımızı kullanıp 6 puan alma şansımız var" diye konuştu.

"COŞKULU TARAFTAR ÖNÜNDE OYNAMAK İSTİYORUZ"

Mersin İdmanyurdu karşılaşmasında öncelikle tribünleri dolu görmek istediklerini ifade eden Sağlam, "Bu haftaki karşılaşmada öncelikle tribünlerin dolu olup coşkulu bir taraftar topluluğu önünde oynamak istiyoruz. Geçen hafta ortaya koyduğumuz mücadeleyi daha üst seviyeye çıkartıp, kaçırdıklarımızı da artık değerlendirme seviyesine gelip güzel bir karşılaşma oynamak istiyoruz. Taraftarımızın desteğiyle galip gelmek istiyoruz. 2 maç sonucunda ligde güzel bir yere geleceğimizi düşünüyorum" dedi.

"NE KADAR İSTEDİĞİMİZİ GÖSTERMELİYİZ"

Kendi sahalarında oynanacak 2 karşılaşma sonunda nerede olmak istediklerinin kararını hep birlikte vereceklerini belirten Sağlam sözlerini şöyle sürdürdü:

"Hem taraftar, hem futbolcular, hem teknik kadro olarak bu işi ne kadar istediğimizi göstermeliyiz. Mersin maçı çok önemli. Burada alınacak 3 puan Antalyaspor maçına da etkileyecek. 2 karşılaşma sonucunda nerede olmak istediğimizin kararını hep beraber vereceğiz. Seyircisiyle, taraftarıyla, futbolcusuyla, teknik kadrosuyla elimize geçen bu fırsatı iyi kullanmamız gerekiyor. Burada herkesin desteğine ihtiyacımız var. Bir bütünlük oluşturup kayıpsız geçmemiz lazım. Mersin maçını kayıpsız atlatacak ortamı oluşturmamız gerekiyor. Hem 3 puanı alıp sıralamada bir kaç basamak çıkıp bir sonraki haftaya da daha moralli girme şansını elde etmek için Mersin maçını iyi değerlendirmemiz gerekiyor."


EK(FK/SS)