Bursaspor akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla yeni sezon hazırlıklarına Özlüce Tesisleri’nde devam etti. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam nezaretinde gerçekleştirilen antrenman bir buçuk saat sürdü. Yeşil Beyazlı futbolcular antrenmana pas pres çalışmasıyla başladılar. Antrenman 5’e 2 çalışması ile son buldu. Ayrıca antrenmanı izlemek için Özlüce Tesisleri’ne gelen 11 yaşındaki böbrek hastası Galip Acar, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’la sohbet etti. Tecrübeli teknik adam Galip Acar'a Bursaspor forması hediye etti.

"DENİZ GELMEYECEK"

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın forma lansmanında, “Yeniden Bursa’ya çağırdık görüşüp anlaşacağız" dediği Deniz Yılmaz transferi tamamen kapandı. Sağlam antrenman öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Deniz Yılmaz’da şartlar oluşmadı. Ben büyük ölçüde geleceğini söylemiştim. Ama transferde bazen böyle şeyler olabilir. Deniz Bursa’ya gelmeyecek" dedi. 

FORMA NUMARALARI BELLİ DEĞİL

Yeşil Beyazlı ekibin deneyimli kaptanı Ömer Erdoğan’ın bu sezon 16 numaralı formayı giyeceğine yönelik söylentilerin gerçeği yansıtmadığı belirtildi. Henüz forma numaraları hakkında bir kararın verilmediğini ve bu konudaki açıklamanın önümüzdeki günlerde yapılacağı bildirildi.



MKM (EK/RT)