Ligin geride kalan maçlarına bakış açısını belirten başarılı teknik adam, her maçı ayrı ayrı değerlendirip, her maçı şampiyonluk maçı gibi görüp, bu şekilde yaşadıklarını ifade etti. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, "Son 3 maçı iyi geçtik. Bu hafta rakibimiz ligin ikinci yarısının formda ekiplerinden. Ligin ikinci yarısının en başarılı, en flaş takımı Karabükspor ile oynayacağız. Çok kolay bir karşılaşma olmayacak. İyi mücadele ediyorlar. Oyun disiplini olan ve iyi kapanıp kontraya iyi çıkan bir takım. Gol bulmaya çalışırken öndeki hızlı oyunculara karşı defansif anlamda önlemlerimizi almak kolay olmayacak" diye konuştu.

"HAKLI GALİBİYETLER ALDIK"

Son 3 haftada mücadele ve kalite açısından haklı galibiyetler aldıklarının altını çizen Sağlam, "Oyunumuzun karışılığında 3 puan aldık. Bunu devam ettirmek isteyeceğiz. Bu hafta her zaman bizi destekleyen taraftarların olmaması üzücü. Ancak, daha önce Galatasaray maçında bayan ve çocuklarla beraber olduk. O maçta çok iyi sınav verdiler. Ben o sınavdan elde edilen tecrübeler neticesinde Karabükspor karşısında tamamen dolu tribünler önünde daha çoşkulu, daha düzgün bir şekilde destekleyen bayan ve çocukların önünde ikinci 3 puanımızı alacağımızı ümit ediyorum. İnşallah alacağımız 3 puanı maç sonunda onlarla beraber kutlamayı ümit ediyorum" dedi.

"SERDAR CEZALI"

Takımın son durumu hakkında bilgi veren Sağlam sözlerini şöyle sürdürdü:

"Serdar cezalı. Basser ve Carson bugün takıma katıldı. Musa ümit milli takımda oynadı. Basser'de, Pinto'da ufak sıkıntılarımız var. Maç saatine kadar düzeleceğini ümit ediyoruz. Bir tek Serdar cezalı ve eksik olacak. Takımımız maça şu anki durumu itibariyle hazır görünüyor. Herkesin morali yerinde, keyfimiz yerinde. İnşallah bu güzel atmosfer bu hafta sonu da devam edecek."