BURSASPORLU BELLUSCHİ VE İBRAHİM'İN AÇIKLAMALARI

Bursaspor'un yetenekli orta saha oyuncusu Belluschi maç sonrası şunları söyledi: "İlk yarıya çok kötü başladık. İlk yarının son 10 dakikası baskı sürdürdük ve ikinci yarı bunun devamını getirdik. Golcü geç bulduk ama beraberlik de iyi bir sonuçtur."

Yeşil beyazlıların tecrübeli savunmacısı İbrahim Öztürk ise maçla ilgili şunları söyledi: "Geçen hafta kaybettiğimiz puandan sonra bu maç önemliydi. İlk yarım saate baktığımız zaman gerçekten bize yakışmayan oyun vardı. İstediklerimizi sahaya yansıtamadık. İkinci yarı sürekli önde bastık. Golü erken bulsaydık daha farklı olabilirdi. Biran önce toparlanmalıyız. Çok iyi mücadele etmeliyiz. İnşallah üst sıralara çıkacağız."

KARAMAN: HİKMET KARAMAN İDEAL KADROYU YAKALAMAYA BAŞLADIK

Gaziantepspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman maç sonrası şunları söyledi: "Maçtan önce Bursa deplasmanını 1 puanla kapatmak pozitif sayılır. Ama 60 dakika 1-0 önde oynayan bir takımın 2'nci golü bulması gerekir. İkinci yarı fiziksel olarak düştük. Diğer taraftan oyuna soktuğumuz oyuncular oyuna renk verebilmeli. Özellikle fiziksel açıdan. Burada da ısınan oyuncuların başında teknik adam olması gerekir. Isınmaya gidenlerin iyi ısındıklarına inanmıyorum. Maçı seyrediyorlar ve oyun içinde kalıyorlar. Aynı bizim yediğimiz goldeki gibi. Yavaş yavaş ideal kadroyu yakalamaya başladık. Bursaspor taraftarına teşekkür ediyorum. İki takımı da çağırarak büyük centilmenlik örneği gösterdiler."

GAZİANTEPSPORLU FUTBOLCU SERDAR KURTULUŞ'UN AÇIKLAMALARI

Gaziantepsporlu futbolcu Serdar ise maç sonrası şunları söyledi: "Bursaspor deplasmanı her zamanki gibi yine zordu. 1-0 öne geçtiğimiz zaman yakaladığımız pozisyonlar ürettik. Böyle bir deplasmanda bunları gole çevirseydik daha rahat olacaktı. Bugün daha pozitif bir futbol oynadık. Bursaspor özellikle ikinci yarı son 15 dakika iyi baskı kurdu. Bunun nedeni bizim geri çekilmemizdi. Yeneceğimiz maçı berabere bitirdik. Sevindirici tarafı deplasmanda 1 puan aldık."

 

EK (İA/RT)