Geçtiğimiz yıl final oynayıp kaybettiklerini hatırlatan başarılı teknik adam, “Türkiye Kupası’ndaki hedefimizi biliyoruz, geçen sene final oynayıp da maalesef kaybettiğimiz, uzanamadığımız, alamadığımız kupayı bu sene kazanmak istiyoruz. O yüzden grup öncesi oynayacağımız 2 tane eleme karşılaşmalarını bir kere kayıpsız geçmek ve daha sonra gruplarda da bizi finale taşıyacak mücadeleyi ortaya koymak, maçlar oynamak ve kupayı kazanmak amacımız. Bu doğrultuda rakip kim olursa olsun açıkçası bizim için çok fazla önemli değildi. Tek dileğimiz şuydu; Bu yoğun maç trafiğinde deplasmana gitmemek gibi bir beklentimiz vardır diyelim ve rakibimizi iyi inceleyip, çok ciddi anlamda rakibi değerlendirip, herhangi bir sürprize sebebiyet vermeden bu turu geçmek istiyoruz” diye konuştu.

“İYİ BİR TAKIM”

Nazilli Belediyespor'un iyi bir takım olduğunu söyleyen Sağlam sözlerini şöyle sürdürdü:

“Rakibimiz iyi bir takım. Kendi sahalarında, kendi taraftarları önünde oynamanın da coşkusuyla Bursaspor gibi bir rakibe karşı daha üst düzey bir motivasyonla oynayacaklardır. O yüzden tabii bütün bizim adımıza bu olumsuzlukları ortadan kaldırıp, Bursaspor’a yakışır, kendi hedefimize yakışır bir mücadele ortaya koyarak Nazillispor’u yenerek bir üst tura çıkmak isteyeceğiz. Ondan sonrasını da sonra değerlendireceğiz.”

FUTBOL ŞUBE SORUMLUSU KAMAT

Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat ise kurayla ilgili şunları söyledi:

“Hayırlısı olsun diyorum. Rakibimiz kim olursa olsun, küçümsenmeyecek şekilde elimizden gelen her şeyi yapacağız. Üst turlara çıkıp, geçen seneki gibi iddialı bir durumda olmak için elimizden geleni yapacağız. Bizim kupada da hedeflerimiz geçen seneki gibi. Ligde de hedefimiz zirve. Onun için gece gündüz çalışıyoruz. Bursaspor’un hak ettiği yerlerde olabilmesi için gerçekten ciddi bir mesai harcıyoruz. Her şeyin iyi olabilmesi için bu işe gönül verdik. İyi şeyler yapmaya çalışıyoruz.”


EK (FK)