Kura çekimini değerlendiren Ertuğrul Sağlam, 2 takımı da  hemen incelemeye ve araştırmaya başladıklarını açıklarken şunları söyledi:

"İnceleyip araştırmalarımızı yapacağız. Hafta sonu antrenörlerimizden birini görevlendirip Finlandiya ekibinin maçını izleyeceğiz. Maçlar kağıt üzerinde kazanılmıyor. O yüzden işe gerekli şekilde hassasiyet göstereceğiz. İki rakibi de değerlendirip sürpriz sonuca sebebiyet vermemek istiyoruz. UEFA Avrupa Ligi'ne katılmak çok önemli. Bu yolda kendimizi play offlara taşımak için gerekli çalışmaları yapacağız."

"KAZAYA GELMEK İSTEMİYORUZ"

Ertuğrul Sağlam, ilk maçın iç sahada olmasının avantaj olup olmadığı yönündeki soruya şu cevabı verdi:

"Bazı takımlar ben kendi sahamda oynuyorum, ikinci maça avantajlı çıkmak zorundayım, gibi bir düşünceyle çıkarsa o zaman ikinci maç için dezavantajlı durum ortaya çıkabiliyor. Bizim Anderlecht maçımız gibi. Bu durumu gözden kaçırmamak lazım. Bu karşılaşmalarda ikinci maçlar da var. Anderlecht maçını 1-1 giderken son 10 dakikada gereksiz risk alarak gol yedik ve turu kaybettik. O yüzden tüm bu tecrübeleri bir araya toplayarak bu sene hem bu oynayacağımız turda. hem de sonraki turlarda bu durumları da göz önünde bulunduracağız. Bir sıkıntı ve kaza yaşamak istemiyoruz."

KAPTAN ÖMER ERDOĞAN: "GRUPLARA KALMAK İSTİYORUZ"

Bursaspor'un tecrübeli savunma oyuncusu Ömer Erdoğan ise kurayla ilgili olarak şunları söyledi:

"Camiamıza hayırlı uğurlu olsun. Bizim açımızdan rakibin kim oludğundan fazla bizim ne yapabileceğimiz önemli. Favori görünebilirsiniz ama bunu elde etmek için rakibi ciddiye almanız ve gücünüzü ortaya koymanız gerekiyor. Biz bu sene çok istekliyiz. Avrupa kupasında yaşardığımız tecrübelerden faydalanıp gruplara kalmak istiyoruz. Rakibimiz belli olduktan sonra maç öncesi rakibimizle ilgili analiz yapıp daha iyi tanıma fırsatı buluruz. İnşallah bu turu atladıktan sonra ondan sonraki turu geçip gruplara kalmak istiyoruz."


EK(İA/AÖ)