Teksaslı Taraftarlar Derneği Başkanı Mehmet Güzelsöz, "Medeniyet şehri Bursa'yı tüm Türkiye'ye göstermek için gidiyoruz. Sadece başarının peşindeyiz. Kimse ile çekişme içinde olmayacağız" dedi.

Bursaspor taraftarının yarın Ankara'da oynanacak maç için sadece kupayı düşündüğünü ifade eden Mehmet Güzelsöz, "Hiç bir şekilde tahriklere kapılmayacağımızı herkesin bilmesini istiyoruz. Sadece başarının peşindeyiz. Kimse ile çekişme içinde olamayacağız. Olan olayların hiç birini tasvip etmiyoruz. Ülkemizin artık sağduyuya ihtiyacı var. Ankara'ya gelecek taraftarımız bu bilinçte olsunlar. Kimse ile muhattap olunmasın. Herkes Bursa'ya ve şampiyon takım Bursaspor'a yakışır bir şekilde takımına destek versin" dedi.

"YORULMADAN BAĞIRALIM"

Taraftarlardan takımı desteklemelerini isteyen Güzelsöz, "Bütün taraftarımız adeta gırtlakları patlayıncaya kadar, susmadan, yorulmadan bağırsınlar. Takımların düşmüş olduğu halleri bizi ilgilendirmez. Bizi ilgilendiren tek şey var o da kupa. Yolculuk esnasında taraftarın Bursa'ya yakışır bir şekilde hareket etmelerini rica ediyoruz. Adımızı kötü senaryolar ile duyurmak istemiyoruz. Bizim ne kadar büyük bir camia olduğumuzu ülkemize göstermek için elimizden gelen tüm gayretleri göstereceğiz" diye konuştu.


EK(İA/Aİ)