Bursasporum.com tarafından düzenlenen organizasyonda, site üyeleri Ramazan Bayramı öncesinde dernek yönetimine teslim edilmek üzere yardım kampanyasına bağışta bulundu. Toplanan miktar Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Başkanı Selami Soylu'ya teslim edildi. Ziyarette Bursasporum.com yöneticisi Uğur Memiş, dernek başkanı Selami Soylu'ya Bursasporlu futbolcuların ve teknik heyetinin imzalamış olduğu ve arkasında 16 numara MEHMETÇİK yazan formayı hediye etti.

Ziyarette konuşan Dernek Başkanı Selami Soylu, ''Ben gerçekten Bursasporlu taraftarlara bu duyarlı davranışlarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Bizleri unutmamaları, hatırlamaları bizleri çok memnun ediyor. Yaptıkları yardımdan dolayı Allah razı olsun diyorum'' diye konuştu.

Şehit ailelerine ve gazilere verilen kartlarla Türkiye'de her stada rahatlıkla girebildiklerini fakat Bursa'da bu konuda sıkıntı yaşadıklarını dile getirirken, bu konuyla ilgili olarak Bursaspor Kulübü'nde kendilerine muhatap bulamadıklarını sözlerine ekledi.