13'ÜNCÜ RANDEVU

Bursaspor ile Sivasspor yarın yapacakları maçla birlikte ligde 13'üncü kez karşılaşacak. İki ekip arasında geride kalan 12 maçın 7'sindan Sivasspor, 4'ünden Bursaspor galibiyetle ayrılırken, 1 karşılaşma beraberlikle sona erdi. Sezonun ilk yarısında Sivas'ta oynanan karşılaşma 3-0 Bursaspor'un mağlubiyetiyle sonuçlanırken, Bursa'da oynanan mücadelede de yeşil beyazlı ekip sahadan 2-1 yenilgi ile ayrıldı. İki ekip arasında geride kalan 12 maçta, Bursaspor fileleri 17 kez havalandırdı, Sivasspor ise 21 kez topu ağlara gönderdi.

OZAN VE İBRAHİM SİVAS'TA YOK

Ankaragücü karşılaşmasında sakatlanan Bursaspor'un yetenekli sol açığı Ozan İpek'in, antrenman eksiği nedeniyle Sivasspor maçında forma giyemeyeceği öğrenildi. Öte yandan, Sivasspor maçında sağ alt adalesine darbe alarak oyundan çıkan ve tedavisine devam edilen İbrahim Öztürk yarın oynanacak Sivasspor maçında forma giyemeyecek.

DÜDÜK ABAY'DA

Bursaspor'un yarın saat 14.30'da Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda oynayacağı Sivasspor karşılaşmasını Süleyman Abay yönetecek. Abay'ın yardımcılıklarını Cemal Bingül ve Asım Yusuf Öz yapacak. Mücadelenin dördüncü hakem ise Volkan Bayarslan.

Bursaspor'un karşılaşmaya şu 11'le çıkması bekleniyor:

"Carson- Basser, Serdar, Ömer, Hakan- Sestak, N'Diaye, Adem, Vederson- Batalla, Pinto"