Yeşil beyazlı futbolcular, Eskişehirspor maçına göğsünde 'Intercity' yazılı forma reklamı ile çıktı. Yönetici İlhan Uslu, gelecek sezonun sonuna kadar anlaşma sağladıklarını, yeşil beyazlı ekibin bundan sonraki maçlarına bu göğüs reklamıyla çıkacağını açıklarken şunları söyledi:

"Taraftarımızın karşısına bir sürprizle çıktık. Intercity firmasıyla anlaşma sağladık. Takımımız, bu sezondan önümüzdeki sezonun sonuna kadar bu göğüs reklamı ile sahaya çıkacak. Anlaşma ile ilgili detayları önümüzdeki günlerde paylaşacağız."

"PİNTO DEVRE ARASININ EN FLAŞ TRANSFERİDİR"

Deplasmanda 1-1 eşitlikle sona eren Eskişehirspor maçını da değerlendiren İlhan Uslu, rakiplerinin seyircisi önünde oynamanın avantajını kullandığını belirtirken şöyle konuştu:

"Takımımız ilk yarı oyuna iyi başlamasa da ikinci yarı toparlandı. Pinto ile beraberliği yakaladık. Daha önce de söyledim. Pinto devre arasının en flaş transferidir. Bu golden sonra da bir kaç pozisyona daha girdik ancak değerlendiremedik. Şimdi önümüzde Ankaragücü ve Fenerbahçe maçları var. Bu maçlardan takımımızın istediği sonuçları alacağına inanıyoruz."